Medlemsforening - GymDanmark

Medlemsforening Gymdanmark

Meld jer ind her (Forening)

Basismedlemskab 925 kr.
Disciplinmedlemskab 2.700 kr. pr. disciplin

Indmeldelse her

Meld jer ind her (Efterskole)

Basismedlemskab 925 kr.
Disciplinmedlemskab 2.700 kr. pr. disciplin

Skriv mail til info@gymdanmark.dk

Ny medlemsforening? Det kan du forvente af GymDanmark:

Basismedlemskab 925 kr.

Basismedlemskab kan indgås af efterskoler, institutioner og foreninger (gymnastik og fitness).
Basismedlemskabet giver adgang til:

 • Reduceret pris til alle GymDanmarks aktiviteter herunder:
  Kurser
  Træneruddannelsen
  Opvisninger og events
  Fitness
 • Sparring og rådgivning med GymDanmarks medarbejdere, som alle brænder for udvikling af gymnastik og fitness
 • Ikke-konkurrenceaktiviteter indenfor GymDanmarks discipliner
 • Indflydelse på beslutninger på repræsentantskabsmødet med 1 stemme

Disciplinmedlemskab 2.700 kr. pr. disciplin

Med udgangspunkt i Basismedlemskabet, kan der tilkøbes et Disciplinmedlemskab til den enkelte disciplin. Disciplinmedlemskabet giver adgang til:

(Rytmisk (GPR+RSG+AGG), Idrætsgymnastik (M/K) og Trampolin (Tramp/DMT) afregnes kun som en disciplin)

 • Mere om ind- og udmeldelser

  Ind- og udmeldelser

  Kontingentperioden går fra 1. august til 31. juli

  • Ved udmeldelse i løbet af sæsonen refunderes der ikke kontingent
  • Ved udmeldelse i forbindelse med kontingentopkrævning (august) skal foreningen sikre udmeldelsen inden betalingsfristens udløb, ellers opkræves beløbet

   

 • Medlemsfordele i GymDanmark

  Der er mange gode grunde til at være medlem af GymDanmark, se nedenfor et udpluk af vores tilbud;

  • Rådgivning

   Uanset hvilket udviklingsperspektiv eller udfordring I har i foreningen, får I med et medlemskab af GymDanmark adgang til rådgivning og sparring med personer på GymDanmarks forbundsbundskontor, som hver især har kompetencer indenfor gymnastik, fitness, udvikling, kommunikation og meget mere.
   Se Forbundskontorets ansatte her

  • Forsikring

   Som medlemsforening i GymDanmark er I dækket af idrættens fælles forsikringer, som er tegnet af DIF og DGI. Forsikringen omfatterr:

  • Træneruddannelse
   Når I uddanner jeres trænere hos GymDanmark, sikrer I kvalitet til jeres gymnaster og motiverer jeres trænere til at blive endnu dygtigere. GymDanmarks træneruddannelse sker i samarbejde med forbundets aktivitetsudvalg og forbundsinstruktører, derfor kan vi garantere kvalitet i vores træneruddannelse.
  • Medlemsundersøgelser
   Som medlem hos GymDanmark får man adgang til det veldokumenterede medlemsundersøgelsessystem Players 1st, som kan være med til at understøtte foreningens strategi.
  • Kurser og inspiration
   Et medlemskab giver adgang til en lang række spot- og inspirationskurser, som udbydes efter behov. Har I et særligt ønske, som vi ikke allerede har i kalenderen, så kontakt os og hør mere om, hvordan I får den rette inspiration til netop jeres træning.
  • Fitness
   Få uddannelse og inspiration til jeres fitnessinstruktører. Få inspiration til nye træningstrends eller få hjælp til opstart af fitness i foreningen.
  • Discipliner
   Måske har I allerede én eller flere gymnastikdiscipliner i jeres forening, og måske har I lyst til at smage på nye. Tag fat i én af GymDanmarks udviklingskonsulenter og hør mere om jeres muligheder for nye aktiviteter i jeres forening. GymDanmark tilbyder fx Idrætsgymnastik, TeamGym (spring/rytme), Tumbling, Trampolin, Dobbelt mini-trampolin, Rytmisk gymnastik (Grand Prix, Æstetisk og Rytmisk Sports Gymnastik), Rope Skipping (sjipning), Sports Akrobatik og Opvisningsgymnastik.
  • Børnegymnastik
   Skab glæde og motivation hos foreningens børnehold med GymDanmarks populære koncept “Kvalitet i Børnegymnastikken”.
  • Forsikring
   Med et medlemskab i GymDanmark, får I den lovpligtige forsikring gennem Idrættens Forsikringer, som I skal have.

  I bliver også medlem af Danmarks Idrætsforbund (DIF)

  Som medlem af GymDanmark bliver I også medlem af vores paraplyorganisation Danmarks Idrætsforbund (DIF). DIF har en lang række tilbud til jer som forening – både på det organisatoriske plan og når det gælder inspiration og udvikling. DIF kan være behjælpelig med rådgivning om fx jura, skat, forsikringer og meget mere. Endelig udgiver DIF en lang række hæfter og bøger, hvoraf flere kan downloades gratis.

 • Tips til foreningen

Sparring og rådgivning

Forbundskontoret er besat at kompetente medarbejdere, der alle brænder for udvikling af gymnastikken. Derfor får I som medlemsforening også adgang til sparring og rådgivning med professionelle ansatte, som står klar til at hjælpe med opgaver som udvikling, uddannelse, organisering og kommunikation.

Kontakt

Jeres oplysninger

Det er vigtigt at vi har de rigtige oplysninger om jeres forenings trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer så vi kan målrette vores kommunikation. Skifter I ud på posterne så skriv til os på info@gymdanmark.dk

Medlemsregistrering

Få hjælp til medlemsregistrering her

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen