Sports Acrobatik - GymDanmark

Sports Acrobatik

Sports Acrobatik – Akrobatisk gymnastik

Har du en lille akrobat gemt i maven, så er Sports Acrobatik den helt rigtige gymnastikdisciplin for dig. Her skal du nok blive udfordret både i luften og på gulvet. I Sports Acrobatik bygger du pyramider, laver flotte spring og imponerende koreografi – alt sammen tilsat musik.

Sports Acrobatik er en rigtig holdsport, hvor du i alle facetter arbejder tæt sammen med dine medgymnaster. Det udfordrer både dit mod, din styrke og udholdenhed at dyrke Sports Acrobatik – træningen vil styrke din kropskontrol. Piger og drenge i alle aldre kan dyrke Sports Acrobatik sammen, og det er kun en fordel ikke alle at være samme størrelse.

Konkurrence i Sports Acrobatik

Du kan konkurrere både i par og som gruppe og på tværs af alder. Alle øvelser skal indeholde et foreskrevet antal momenter indenfor kategorierne: Balance, tempo, spring og rytmiske bevægelser. De skal sammensættes til en helhed og udføres til musik.

Genveje

Konkurrence information

Tilmelding til konkurrencer, reglementer mm.

Læs mere

Licens

Køb eller forny konkurrencelicens

Læs mere

Samlinger

Tilmelding til samlinger

Læs mere

Resultater

Her finder du resultater fra alle Sports Acrobatik konkurrencer

Læs mere

Uddannelse og kurser

Få styr på kompetencerne og tag en træneruddannelse i GymDanmark. Vi klæder dig på til alle sider af trænerrollen.

Læs mere

SommerCamps

Mangler jeres gymnaster aktiviteter i sommerferien? I GymDanmark samarbejder vi med Pulsskolen.dk som hvert år arrangerer masser af sommercamps for børn. Det er en unik mulighed for børn fra 0-9 klasse at prøve kræfter med fx Sports Acrobatik.

Pulsskolen.dk

Talent- og Elite

Læs mere

Nationale og Internationale dommere

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen