Om GymDanmark - GymDanmark

Om GymDanmark Vores organisation

I GymDanmark arbejder vi med udvikling af gymnastikken og fitness. Vi udbyder aktiviteter og medlemstilbud der skaber værdi for vores medlemsforeningerne og god gymnastik for alle, uanset om man dyrker gymnastik for sjov, præstation eller elite.

GymDanmarks organisering

Øverste myndighed er repræsentantskabet som består af forbundets medlemsforeninger, herunder sidder en folkevalgt bestyrelse som leder forbundet politisk, strategisk og økonomisk. Bestyrelsen består af formand, næstformand og fem medlemmer som alle vælges på repræsentantskabsmødet. Under bestyrelsen sidder ledelsen som er ansvarlige for den daglige drift. Ledelsen består af GymDanmarks formand, næstformand og direktør.

Aktivitetsudvalgene består af en formand og op til otte medlemmer, der alle vælges på repræsentantskabsmødet. Ialt sidder omkring 70 folkevalgte i otte aktivitetsudvalg.

Ordensudvalget består af fem medlemmer, der vælges på repræsentantskabsmødet. Ordensudvalget behandler sager vedrørende foreninger og disses ledere, trænere og gymnaster.

GymDanmarks aktivitetsudvalg

70 folkevalgte i 8 aktivitetsudvalg

Folkevalgte

GymDanmarks bestyrelse

Bestyrelsen leder forbundet politisk, strategisk og økonomisk

Bestyrelsen

GymDanmarks foreninger

Forbundets kerne

Medlemmer

GymDanmarks ordensudvalg

Forbundets juridiske afdeling

Ordensudvalg

Medlemstilbud

Vi byder på en bred vifte af tilbud der henvender sig til foreninger og gymnaster som træner gymnastik for sjov, for at præstere eller for at nå helt til tops.

Læs mere

Sparring og rådgivning

GymDanmarks forbundskontor har ansatte som er til for medlemsforeningerne og de frivillige enheder. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

Læs mere

Referater Bestyrelsen

Læs mere

Job i GymDanmark

Læs mere

Vision og mission

Læs mere

Love og regler

Læs mere

Forretnings-betingelser

Læs mere

Om gymddanmark.dk

GymDanmark.dk drives og udvikles af forbundskontoret.

Foto: Hvor intet andet er nævnt, er alle billederne på GymDanmark.dk leveret af; Rasmus Bruun Liboriussen, Michelle Iversen, Andreas Merrald, Klaus Sletting, Daniel Rye, Jan Christiansen, Toke Ronex, Martin Guld, Butchers Lab og Michael Moselund. Tak til Oliver Bay, Bo Tureby, Lise Ravnkilde, FIG Vilkus Minkus, Milla Vahtila og øvrige der har doneret billeder.