Inspiration - GymDanmark

Inspiration

Inspirationspakke til Rope Skipping

Her finder du GymDanmarks inspirationspakke til Rope Skipping – både for jer, der aldrig før har haft sjippehold, men også for jer, der allerede har eller har haft sjippehold i foreningen.

Læs mere

Inspirationspakke til TeamGym

GymDanmarks inspirationspakke til TeamGym træning – for jer, der har begynderspringhold i foreningen og som vil lære, hvordan man kommer fra forøvelser til færdige spring og rytmeserier.

Læs mere

Øvelsesbank

I GymDanmarks øvelsesbank finder du inspiration til at arbejde med progression i din undervisning indenfor flere gymnastikgrene.

Læs mere
GymTræner - trænercamp

Download gratis stjerneløb

GymTræner-løbet er et stjerneløb, som kan bruge som en sjov aktivitet, for eksempel til et kick-off med trænerne inden sæsonstart eller i forbindelse med et trænermøde. Materialet indeholder bla. forslag til 10 poster.

Læs mere

Kvalitet i Børnegymnastikken

Børnegymnastik-kursus med fokus på motorisk udvikling. Kurset er for trænere og hjælpetrænere på hold for børn i alderen 5 – 8 år og andre nybegyndere i springgymnastik

 

Læs mere

Fitness Tryday

I januar bliver der holdt Fitness Tryday over hele landet. Fitness Tryday er en dag spækket med inspiration, træning, sved og latter.

 

Læs mere

Kom-godt-i-gang-pakker

Med vores “Kom godt i gang med…”-pakker får jeres forening hjælp til at komme i gang med en ny aktivitet eller et arrangement, fx Børne- og Teenfitness eller Udendørs Fitness.

Læs mere
Fitness

Body & Mind Convention

En hel weekend med yoga i alle afskygninger. Det er opskriften på Body & Mind Convention, hvor landets bedste undervisere byder på et hav af forskellige workshops.

Læs mere

Skræddersyede kurser

Få præcis det kursus foreningen har behov for. Vi skræddersyr kurset, som holdes hjemme i foreningen.

Vi vil rigtig gerne holde kurser hos jer i foreningen. Har I brug for inspiration til den ugentlige træning, så lad GymDanmark hjælpe med at arrangere lige netop det kursus, I ønsker jer – i jeres lokaler.

Sådan får I et skræddersyet GymKursus hos jer

  • Kontakt GymDanmarks forbundskontor
  • I fællesskab – og efter jeres ønske – sammensættes kursusindholdet
  • Vi finder en forbundsinstruktør, der kan komme ud til jer
  • I tilmelder jeres instruktører (vi opfordrer til at kurset åbnes for instruktører fra andre foreninger – men det er jeres valg)

Kontakt os for mere info: kursus@gymdanmark.dk