Træningsinspiration - GymDanmark

Træningsinspiration

Inspirationspakke til Rope Skipping

Her finder du GymDanmarks inspirationspakke til Rope Skipping – både for jer, der aldrig før har haft sjippehold, men også for jer, der allerede har eller har haft sjippehold i foreningen.

Læs mere

Inspirationspakke til TeamGym

GymDanmarks inspirationspakke til TeamGym træning – for jer, der har begynderspringhold i foreningen og som vil lære, hvordan man kommer fra forøvelser til færdige spring og rytmeserier.

Læs mere

Øvelsesbank

I GymDanmarks øvelsesbank finder du inspiration til at arbejde med progression i din undervisning indenfor flere gymnastikgrene.

Læs mere

TrænerCamps

GymDanmarks TrænerCamps samler årligt kurser og uddannelser relevante for trænere og ledere flere steder i landet.

Læs mere

bObles Events

GymDanmark bObles Event er et samarbejde mellem GymDanmark og det kendte bObles og har til formål at booste og motivere til sundhedsfremmende aktiviteter for babyer og toddlere.

Læs mere

Kvalitet i Børnegymnastikken

Læs mere

Future Fitness - Inspirationsseminar

FutureFitness er et event, der byder på nye fitnesstrends og sveddryppende workshops samt mulighed for at sparre og hygge med instruktører fra andre foreninger. Eventet er målrettet instruktører og ledere/bestyrelsesmedlemmer i foreninger, der byder på fitness – både individuel træning i foreningsbaseret fitnesscenter og/eller holdtræning.

Læs mere

Fitness Tryday

Den sidste søndag i januar bliver der holdt Fitness Tryday over hele landet. Fitness Tryday er en dag spækket med inspiration, træning, sved og latter. Her kan du som udøver prøve kræfter med noget andet, end det du normalt træner eller kickstarte formen, hvis du overvejer at komme i gang med at træne. Det er en dag, hvor der er fokus på det allerbedste inden for fitness og som gerne skulle motivere til at fortsætte fitnesstræningen i en forening.

 

Læs mere

Kom-godt-i-gang-pakker

Med vores “Kom godt i gang med…”-pakker får jeres forening hjælp til at komme i gang med en ny aktivitet eller et arrangement

Læs mere
Fitness

Body & Mind Convention

En hel weekend med yoga og pilates i alle afskygninger. Det er opskriften på Body & Mind Convention, hvor landets bedste undervisere – samt et par fra udlandet – byder på et hav af forskellige workshops inden for yoga og pilates. Prøv for eksempel pilates for hofterne (Hip Hip Hooray), yin yoga i hverdagen eller kom i gang med hovedstand.

Læs mere

Skræddersyede kurser

Få præcis det kursus foreningen har behov for. Vi skræddersyr kurset, som holdes hjemme i foreningen.

Vi vil rigtig gerne holde kurser hos jer i foreningen. Har I brug for inspiration til den ugentlige træning, så lad GymDanmark hjælpe med at arrangere lige netop det kursus, I ønsker jer – i jeres lokaler.

Sådan får I et skræddersyet GymKursus hos jer

  • Kontakt jeres GymDanmarks forbundskontor
  • I fællesskab – og efter jeres ønske – sammensættes kursusindholdet
  • Vi finder en forbundsinstruktør, der kan komme ud til jer
  • I tilmelder jeres instruktører (vi opfordrer til at kurset åbnes for instruktører fra andre foreninger – men det er jeres valg)

Kontakt os for mere info: kursus@gymdanmark.dk