Inspiration - GymDanmark

Inspiration

Inspirationspakke til Rope Skipping

Her finder du GymDanmarks inspirationspakke til Rope Skipping – både for jer, der aldrig før har haft sjippehold, men også for jer, der allerede har eller har haft sjippehold i foreningen.

Læs mere

Inspirationspakke til TeamGym

GymDanmarks inspirationspakke til TeamGym træning – for jer, der har begynderspringhold i foreningen og som vil lære, hvordan man kommer fra forøvelser til færdige spring og rytmeserier.

Læs mere
GymTræner - trænercamp

Download gratis stjerneløb

GymTræner-løbet er et stjerneløb, som kan bruge som en sjov aktivitet, for eksempel til et kick-off med trænerne inden sæsonstart eller i forbindelse med et trænermøde. Materialet indeholder bla. forslag til 10 poster.

Læs mere

Øvelsesbank

I GymDanmarks øvelsesbank finder du inspiration til at arbejde med progression i din undervisning indenfor flere gymnastikgrene.

Læs mere

Vidensbank

Få viden og inspiration om trænerrollen, talent- og elitegymnastik samt foreningsledelse

Læs mere

Kom-godt-i-gang-pakker

Med vores “Kom godt i gang med…”-pakker får jeres forening hjælp til at komme i gang med en ny fitnessaktivitet eller et arrangement, fx Børne- og Teenfitness eller Udendørs Fitness.

Læs mere

Kom-godt-i-gang-pakker

Med vores “Kom godt i gang med…”-pakker får jeres forening hjælp til at komme i gang med en ny aktivitet eller et arrangement, fx Børne- og Teenfitness eller Udendørs Fitness.

Læs mere

Skræddersyede kurser

Få præcis det kursus foreningen har behov for. Vi skræddersyr kurset, som holdes hjemme i foreningen. Har I brug for inspiration til den ugentlige træning, så lad GymDanmark hjælpe med at arrangere lige netop det kursus, I ønsker jer – i jeres lokaler.

Kontakt os for mere info: kursus@gymdanmark.dk