Opstart af fitness - GymDanmark

Fitness Opstart af fitness

Fitness kan fastholde medlemmer – og tiltrække nye

Mange gymnastikforeninger har fitness, som for eksempel yoga og funktionel træning, på holdplanen, og bruger fitnesscentret som supplerende træning for nogle. Og når gymnastikken lægges på hylden, er det naturligt for mange at fortsætte med fitness – enten på hold eller individuelt. En del tidligere konkurrencegymnaster fortsætter også med at konkurrere inden for funktionel fitness, hvor der er konkurrencer for alle aldersgrupper. For fitness kan kort sagt dyrkes af alle – uanset alder, køn og niveau.

Derfor er fitness både en god måde at fastholde medlemmer, som ellers ville stoppe, men fitness kan også tiltrække nye medlemmer, som ikke har haft deres gang i foreningen, for eksempel med yogahold eller et foreningsbaseret fitnesscenter.

Vores fitnesstilbud

GymDanmark samarbejder med DGI om fitness i projektet Bevæg dig for livet – Fitness  (en fælles fitnessafdeling for GymDanmark og DGI), som blandt andet hjælper foreninger med opstart af fitness. Derudover har GymDanmark særligt fokus på Funktionel Fitness, hvor vi holder Forbundsmesterskab, konkurrencer på efterskoler og udtager Danmarks repræsentanter til internationale konkurrencer. Vi udbyder også et hav af uddannelser og kurser, som er målrettet fitness i forening.

Funktionel fitness

GymDanmark arbejder på at få flere foreninger i gang med både træning og konkurrence. Book et inspirationskursus eller kontakt os  og hør mere.

 

Læs mere

Rådgivning

Få gratis rådgivning og sparring om opstart af foreningsbaseret fitnesscenter, udendørs fitness og holdtræning

Find kontakt

Hent gratis træningsplaner

Download fire ugers træningsplaner til yoga, udendørs træning, funktionel træning, dance og puls & styrke

Læs mere

Kom godt i gang-pakker

Overvejer I at starte seniortræning, mandehold, udendørs fitness eller måske teenfitness? Hent hjælp med opstart fra A til Å

Læs mere

Uddannelser og kurser

Vælg mellem 19 forskellige uddannelser og kurser inden for individuel træning, funktionel træning, koreografi, yoga og indoor cycling

Læs mere