Frivillig i GymDanmark - GymDanmark

Frivillig i GymDanmark

De frivillige i GymDanmark er organiseret i både medlemsforeninger og i selve GymDanmark organisationen, i sidstnævnte er man tilknyttet ét af vores aktivitetsudvalg eller arbejdsgrupper. Uanset hvilken plads du fylder ud, så bliver du en ‘del af familien’ og repræsenterer forbundet for en kortere eller længere periode.

 • Frivillig i forening

  Gymnastikken står på skuldrene af de tusindvis af frivillige hænder i foreningsdanmark, dermed er langt størstedelen af de frivillige i GymDanmark også decentralt forankret i medlemsforeningerne.

  Som frivillig i en forening er du med til at løfte foreningens mange aktiviteter og tilbud. Du bliver en del af det fællesskab som hundredetusindvis af danske gymnaster hver dag har glæde af. Du kan blive en del af din lokale medlemsforening.

  Kontakt din lokale forening lige her

 • Frivillig i aktivitetsudvalg

  Aktivitetsudvalgene har blandt andet det overordnede ansvar for udvikling af gymnastikken. Dette sker fx gennem udarbejdelse af nationale reglementer, medvirkelse til udarbejdelse af træneruddannelser, gennemførelse af mesterskaber, udvikling af konkurrencesetup, budgetprioriteringer og meget meget mere. Med andre ord er du med til at sikre netop den sport du brænder for, de bedste betingelser.

  Som frivillig i GymDanmarks aktivitetsudvalg vælges du på det Årsmødet. Sammen med resten af udvalget som består af en formand og op til otte udvalgsmedlemmer konstituerer I jer selv.

  I løbet af året inviteres du til forskellige møder på tværs i organisationen. Her har du mulighed for at sparre og vidensdele erfaringer med de 70 øvrige GymDanmark folkevalgte i GymDanmark.

  Vil du være frivillig i ét af vores aktivitetsudvalg, så kontakt GymDanmark på frivillig@gymdanmark.dk

 • Frivillig i bestyrelsen

  GymDanmarks bestyrelse består af folkevalgte der leder forbundet politisk, strategisk og økonomisk, i tæt samarbejde med andre folkevalgte og ansatte på forbundskontoret.

  Bestyrelsen består af formand, næstformand og fem medlemmer som med kompetencer indenfor politik, strategi, økonomi og ledelse, alle vælges på repræsentantskabsmødet.

  Se GymDanmarks bestyrelse her