Medlemsfordele - GymDanmark

Medlemsfordele

GymDanmark har mere end 120 års erfaring med at udbyde gymnastik og fitness og er i dag, ét af de største specialforbund i Danmarks Idrætsforbund (DIF). Vores samarbejdspartnere skaber også værdi for vores mange medlemsforeninger og udøvere som kan benytte sig af de medlemsfordele partnerskaberne sikrer.

Medlemsfordele for GymDanmark foreninger

Scandic

Foreninger, hold eller forældre har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med GymDanmark giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Få rabatkode

Chopar

Chopar er officiel tøjleverandør til GymDanmarks landshold, forbundsinstruktører, kursister, forbundsansatte, frivillige til events og mange flere.

Som medlemsforening har I også adgang til den specieldesignede GymDanmark kollektion som udbydes til særlige priser. Klik på linket nedenfor og kom direkte til Chopars webshop

Webshop

Euro Gymnastics Equipment (Eurogym)

Eurogym er officiel redskabsleverandør til TeamGym og Tumbling i GymDanmark. Aftalen sikrer en fortsat udvikling af TeamGym redskaberne i Danmark, samt redskaber til alle nationale TeamGym konkurrencer. EuroGym leverer også baner til Tumbling konkurrencer og foreninger.

Læs mere

Rejsechefen

Rejsechefen sikrer gode vilkår for GymDanmark ved større rejseaktiviteter, men er ikke begrænset til forbundets aktiviteter. GymDanmarks medlemsforeninger kan med fordel benytte sig af Rejsechefen, i forbindelse med udsendelse af større grupper i udlandet.

Kontakt Rejsechefen

Partnerskaber

Partnerskabsaftale for TeamGym

Læs mere

Partnerskabsaftale for Tumbling

Læs mere
Fitnesskursus

Partnerskabets sommercamps

Unge mellem 15 – 17 år

Læs mere

Pulsskolens sommercamps

Børn fra 0. – 9. klasse

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen