Trænerløftet - GymDanmark

Trænerløftet

I GymDanmark mener vi, at gode træningsmiljøer er basis for trivsel. Når medlemmerne trives bliver de længere, så enkelt kan det siges. Men hvad skaber så de gode træningsmiljøer? Et godt træningsmiljø starter med de trænere, som forestår den daglige træning og har den tætte kontakt med medlemmerne.  Vi mener, at alle skal mødes af en kompetent træner og derfor har vi udviklet e-læringsmodulet ‘Trænerløftet’ som handler om god træneradfærd og er første skridt til at opnå bedre træningsmiljøer.

  • Målgruppe: For alle
  • Tid: 20 minutter
  • Pris: Gratis
  • Udbytte: Reflektion af egen adfærd

Tag e-læringsmodulet 'Trænerløftet' her

Tre enkle steps:

  1. Klik på ‘Start her’ nedenfor
  2. Klik på ‘Login’
  3. Klik på ‘Opret bruger’ hvis det er første gang (HUSK at vælge forening)
Start her

Brug for hjælp

I GymDanmark er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis den uddannelse eller det kursus som er relevant for dig.

Find en medarbejder

Sådan gør du – nem, enkel og gratis ‘uddannelse’ på blot 20 minutter

‘Trænerløftet’ er et gratis e-læringsmodul, hvor du på ca. 15.-20. minutter forholder dig til, hvordan din adfærd som træner kan have en afgørende effekt for dine gymnasters motivation og trivsel. Derudover får du et hurtigt overblik over dine styrker som træner og områder du kan søge at optimere. Modulet er målrettet alle trænere, der vil arbejde for god trivsel for alle gymnaster og kan være et oplagt samtaleværktøj i trænerteamet eller i foreningen.

At blive en god træner kan man selvfølgelig ikke blive på blot 20 minutter, men med Trænerløftet er du godt på vej.

Læs mere

E-læringsmodulet ‘Trænerløftet’ tager udgangspunkt i GymDanmarks etiske kodeks, som sætter retningen for god adfærd for alle aktører i gymnastikken i Danmark.

Læs mere