Træneruddannelse - GymDanmark

Træneruddannelse

GymDanmarks TrænerAkademi tilbyder den nyeste viden og de dygtigste undervisere. Der er uddannelser på alle niveauer, og du bliver certificeret på hvert niveau, så du er klar til det næste.

Find den uddannelse der passer dig, og start din træneruddannelsesrejse!

Trænerløftet

Trænerløftet

20 minutters gratis e-læring med spot på, hvordan du optræder som træner. Trænerløftet er en god start for dig, der gerne vil i gang med træneruddannelse.

Læs mere

Hjælpetræner

Hjælpetræner-uddannelsen er for dig, der er ny hjælper eller som har lidt erfaring. Du lærer at igangsætte og tilpasse aktiviteter i træningen, f.eks. en leg eller en øvelse.

Læs mere

GymTræner 1

GymTræner 1 er en god grunduddannelse med fokus på udvikling og trivsel. Uddannelsen består af bl.a. e-læring og en fysisk dag, og er for dig, som er ny træner og skal have ansvar for den daglige holdtræning

Læs mere

GymTræner 2

GymTræner 2 har fokus på arbejdet med gymnaster, der skal deltage i opvisninger og/eller konkurrencer. Uddannelsen er for erfarne trænere, og består af tre spændende moduler.

Læs mere

Diplomtræner (DIF)

DIF Diplomtræner er for trænere, der arbejder med talent- og eliteudvikling, og har en ambition om at være blandt de dygtigste trænere i dansk idræt. Uddannelsen kræver minimum en GymTræner 2 eller lignende.

Læs mere

I tvivl? Tag testen

Er du i tvivl om, hvilken træneruddannelse, der passer til dig, så tag testen og find den rigtige.

Tag testen

Hvilken træneruddannelse passer til dig?

Mere om uddannelser…

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen