Job i GymDanmark - GymDanmark

Job i GymDanmark

Vil du gøre en forskel og bruge din faglighed til at løse meningsfulde og vigtige opgaver sammen med et hold af kompetente og engagerede kollegaer – så find dit nye job hos os.

I GymDanmark lægger vi vægt på engagement, faglighed, og professionalisme – og ikke mindst på at have det godt med hinanden. Gymnastik og fitness er omdrejningspunktet for vores arbejde, som spænder vidt – fra daglig drift, sparring, rådgivning og udvikling.

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Fortæl om dine erfaringer, styrker og kompetencer – og selvfølgelig hvad du godt kunne tænke dig at arbejde med. Vi gemmer din ansøgning i ca. seks måneder. Mail din ansøgning til hr@gymdanmark.dk

Praktikophold

Vi har løbende praktikanter – typisk fra idrætsstudiet. Vi lægger stor vægt på at give vores praktikanter et meningsfuldt og lærerigt praktikophold, så både GymDanmark og praktikanten får udbytte af praktikken. Kontakt os på forbundskontoret for en snak om mulighederne.

”Gennem mit praktikforløb i GymDanmark har jeg fået erfaring med- og indblik i, hvad det vil sige at arbejde idrætsfagligt uden for universitets vante rammer. Jeg er blevet styrket i at omsætte faglig teori til praksis og opnået stor forståelse for organiseringen i GymDanmark. Generelt har jeg oplevet GymDanmark som en arbejdsplads, hvor der er stor tillid til den enkeltes kunnen og samtidig som et sted, hvor der er stor mulighed for vidensdeling mellem kollegaer.”
Lærke Lund Bech, Praktikant fra  Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.