Fitnesskurser - GymDanmark

Fitnesskurser

Uddan instruktører og få en endnu stærkere forening

Uddannelser og kurser er en af Bevæg dig for livet – Fitness’ kerneområder. Det skyldes, at vi ved, at dygtige instruktører styrker foreningen. For at gøre det endnu lettere at vælge den rigtige uddannelse eller kursus har Bevæg dig for livet – Fitness samlet de bedste fitnessuddannelser/kurser fra DGI og GymDanmark. Uddannelserne er målrettet foreningerne, og udbydes af både GymDanmark og DGI.

Gode instruktører er med til at skabe en stærk forening. Derfor er uddannelse og kurser er et af Bevæg dig for livet – Fitness’ kerneområder. Hvad enten I står og skal uddanne nye instruktører eller har behov for videreuddannelse, så tilbyder Bevæg dig for livet – Fitness et bredt udvalg af uddannelser og kurser målrettet foreningerne. Måske har I startet et foreningsbaseret fitnesscenter op og har behov for at uddanne instruktører, eller måske vil I gerne tilbyde medlemmerne et funktionelt hold, men har ingen uddannede instruktører. Uanset hvad jeres uddannelsesbehov er, så er der helt sikkert noget, der passer jer.

Vi tilbyder uddannelse/kurser nedenstående områder. Inden for hvert område er der basisuddannelser samt forskellige kurser. Basisuddannelserne danner grundlag for at kunne følge undervisningen på de øvrige kurser.

Har du brug sparring om hvilke uddannelser/kurser du skal vælge eller finder du ikke lige det du søger, så er du velkommen til at kontakte

Individuel træning

Læs mere

Funktionel træning

Læs mere

Koreografi

Læs mere
Fitness

Body & mind

Læs mere

Indoor cycling

Læs mere

Inspirationsevents

Fitness Tryday

Den anden søndag i januar bliver der holdt Fitness Tryday over hele landet. Fitness Tryday er en dag spækket med inspiration, træning, sved og latter. Her kan du som udøver prøve kræfter med noget andet, end det du normalt træner eller kickstarte formen, hvis du overvejer at komme i gang med at træne. Det er en dag, hvor der er fokus på det allerbedste inden for fitness og som gerne skulle motivere til at fortsætte fitnesstræningen i en forening.

Læs mere
Fitness

Body & Mind Convention

En hel weekend med yoga og pilates i alle afskygninger. Det er opskriften på Body & Mind Convention, hvor landets bedste undervisere – samt et par fra udlandet – byder på et hav af forskellige workshops inden for yoga og pilates. Prøv for eksempel pilates for hofterne (Hip Hip Hooray), yin yoga i hverdagen eller kom i gang med hovedstand.

Læs mere