DM-Ugen i ord og billeder - GymDanmark

DM-Ugen i ord og billeder

Den første udgave af DM-ugen er slut, men de flotte resultater og de mange billeder består. Det blev til fire hæsblæsende dage, hvor 27 idrætsforbund med 47 sportsgrene i over 100 discipliner fordelte 230 medaljesæt. Et storslået event, som blev en stor oplevelse for mange af deltagerne og en rigtig god eksponering med bred mediedækning af gymnastik og fitness i det samlede sportslandskab i Danmark.

En glad formand i GymDanmark Anders Jacobsen siger: ”Det har været en forrygende DM-uge for GymDanmark, hvor vi fik præsenteret vores discipliner på fornemmeste vis. Selv om der har været logistiske udfordringer for flere af vores discipliner, har vores dygtige frivillige formået at skabe flotte konkurrencer til stor glæde for vores atleter inden for Idrætsgymnastik, TeamGym, Trampolin, og nyeste skud på stammen Funktionel Fitness, som blev det helt store tilløbsstykke på Honnørkajen.”

 

Stemning og spænding

Formålet med DM-Ugen er også at skabe en folkefest, en slags mini-OL i Danmark hvor alle der kommer forbi har mulighed for at opleve idræt på højeste nationale niveau. Dermed var der skruet helt op for stemning, spænding og heldigvis, det gode vejr i de fire dage hvor DM-ugen blev afholdt. Og især på Honnørkajen, hvor Funktionel Fitness havde fået en perfekt placering for afholdelse af deres konkurrence, blev samlingspunkt for mange begejstrede publikummer. Men også i Gigantium hvor DM i TeamGym og Trampolin blev afholdt kiggede flere nysgerrige publikummer forbi, og endeligt var det som altid fascinerende at betragte idrætsgymnasterne på helt tæt hold, i sportshallerne ved AIG.

I nedenstående galleri kan du se udvalgte fotos fra DM-Ugen, men du kan se meget mere på GymDanmark Facebook og Instagram, og på DM-Ugens sociale medier (Facebook og instagram).

Fotos: Anders Riishede, copyright GymDanmark

Peter Sørensen (Greve Gymnastik og Trampolin) og Valdemar Risak Johansen (IK Skovbakken

Mere om DM-Ugen 2022

Atleter fra hele landet var samlet i Aalborg til DM-ugens debut, der sluttede søndag den 26. juni. Det store event er DIF’s realisering af en 20-årig drøm om at samle de bedste senior atleter fra dansk idræt til en form for mini-OL. I alt deltog 27 forbund med 47 sportsgrene i over 100 discipliner, hvor der i alt blev uddelt 230 medaljesæt.