Medlemsforening - GymDanmark

Medlemsforening Gymdanmark

Ny medlemsforening? Det kan du forvente af GymDanmark

Sammen kan vi rykke mere, og blandt andet derfor er mere end 450 gymnastikforeninger medlem af GymDanmark.  Som medlemsforening hos os får du en række unikke fordele som gavner både medlemmer, trænere og frivillige i foreningen.

I GymDanmark lægger vi vægt på kvalitet

Vi ønsker, at alle uanset hvilket niveau man dyrker gymnastik på, skal opleve kvalitet i den daglige træning, i opvisningssammenhænge og i konkurrencesituationer. Derfor udbyder vi kvalitetsuddannelser- og kurser til trænerne i foreningen. Vi arrangerer spændende events og konkurrencer, som gymnaster kan deltage i og hvor publikum kan opleve gymnastikkens mange facetter. Endeligt er Forbundskontoret besat at kompetente medarbejdere der alle brænder for udvikling af gymnastikken. Derfor får I som medlemsforening også adgang til sparring og rådgivning med professionelle ansatte som står klar til at hjælpe med opgaver som udvikling, uddannelse, organisering og kommunikation.

 • Bliv medlem - Få det medlemskab der passer til jer

  Få det medlemskab som passer jer bedst:

  • Foreningsmedlemskab
   For alle gymnastik- og fitnessforeninger.
   Giver adgang til: ALLE GymDanmarks aktiviteter herunder fitness, konkurrencer, kurser/uddannelse, rådgivning og events. Ønsker I at være konkurrenceaktive skal der ske tilkøb af konkurrencedisciplin.

   Kontingentsatser 2020/2021

   Antal medlemmer:
   0 – 100: 860,- kr.
   101 – 250: 1.710,- kr.
   251 – 500: 2.550,- kr.
   501 – 750: 4.300,- kr.
   751 – 1000: 5.300,- kr.
   1001 – 1500: 7.450,- kr.
   1500 ->: 10.600,- kr.
   + 860,- kr. årligt pr. disciplin.
   Bliv medlem her

  • Institutionsmedlemsskab
   For skoler og institutioner. Institutionsmedlemsskabet giver status af associeret medlem af GymDanmark og giver adgang til Efterskole DM.Giver adgang til: Efterskole DM, kurser/uddannelse, samt breddeaktiviteter.
   Pris: 860,- årligt
   Bliv medlem her
 • Mere om ind- og udmeldelser

  Ind- og udmeldelser

  Kontingentperioden går fra 1. august til 31. juli

  • Ved indmeldelse i perioden 1. august til 31. december, betales der fuldt kontingent
  • Ved indmeldelse i perioden 1. januar til 31. juli, betales der halv kontingent
  • Ved udmeldelse i løbet af sæsonen refunderes der ikke kontingent
  • Ved udmeldelse i forbindelse med kontingentopkrævning (august) skal foreningen sikre udmeldelsen inden betalingsfristens udløb, ellers opkræves beløbet.

   

 • NYE KONTINGENTSATSER GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2021

  På Årsmødet i november 2020, besluttede medlemmerne ny medlemsstruktur, som betyder, at alle foreninger betaler samme basismedlemskab – uanset størrelse. Læs mere om strukturen her

  Pr. 1. august 2021 er priserne for et basismedlemskab 850 kr., med mulighed for tilkøb af et eller flere disciplinkontingenter som koster  2.500 kr. pr. disciplin. Kontingentsatser for øvrige typer af medlemskab er 850 kr.

 • Medlemsfordele i GymDanmark

  Der er mange gode grunde til at være medlem af GymDanmark, se nedenfor et udpluk af vores tilbud;

  • Rådgivning
   Uanset hvilken udfordring I har i foreningen, får I med et medlemskab af GymDanmark adgang til rådgivning og sparring med personer på GymDanmarks forbundsbundskontor, som hver især har kompetencer indenfor gymnastik, fitness, udvikling, kommunikation og meget mere.
   Se Forbundskontorets ansatte her
  • Træneruddannelse
   Når I uddanner jeres trænere med GymDanmark, sikrer I kvalitet til jeres gymnaster og motiverer jeres trænere til at blive endnu dygtigere. GymDanmarks træneruddannelse sker i samarbejde med forbundets aktivitetsudvalg og forbundsinstruktører, derfor kan vi garantere kvalitet i vores træneruddannelse.
  • Kurser og inspiration
   Et medlemskab giver adgang til lang række spot- og inspirationskurser, som udbydes efter behov. Har I et særligt ønske som vi ikke allerede har i kalenderen, så kontakt os og hør mere om hvordan I får den rette inspiration til netop jeres træning.
  • Fitness
   Få uddannelse og inspiration til jeres fitnessinstruktører. Få inspiration til nye træningstrends eller få hjælp til opstart af fitness i foreningen.
  • Discipliner
   Måske har I allerede én eller flere gymnastikdiscipliner i jeres forening, og måske har I lyst til at smage på nye. Tag fat i én af GymDanmarks udviklingskonsulenter og hør mere om jeres muligheder for nye aktiviteter i jeres forening. GymDanmark tilbyder: fx Idrætsgymnastik, TeamGym (spring/rytme), Tumbling, Trampolin, Dobbelt mini-trampolin, Rytmisk gymnastik (Grand Prix, Æstetisk og Rytmisk Sports Gymnastik), Rope Skipping (sjipning), Sports Akrobatik og Gymnastik for Alle (opvisningsgymnastik).
  • Børnegymnastik
   Skab Kvalitet i børnegymnastikken med GymDanmarks populære koncept ‘Kvalitet i børnegymnastikken’ som går ud på at dygtiggøre foreningens børnetrænere. Læs mere her
  • Forsikring
   Med et medlemskab i GymDanmark, får I den lovpligtige forsikring gennem Idrættens Forsikringer som I skal have.

   

  I bliver også medlem af Danmarks Idrætsforbund (DIF)

  Som medlem af GymDanmark bliver I også medlem af vores paraplyorganisation Danmarks Idrætsforbund (DIF). DIF har en lang række tilbud til jer som forening – både på det organisatoriske plan og når det gælder inspiration og udvikling. DIF kan være behjælpelig med rådgivning om f.eks. jura, skat, forsikringer og meget mere. Endelig udgiver DIF en lang række hæfter og bøger, hvoraf flere kan downloades gratis.

Sparing og rådgivning

Forbundskontoret er besat at kompetente medarbejdere der alle brænder for udvikling af gymnastikken. Derfor får I som medlemsforening også adgang til sparring og rådgivning med professionelle ansatte som står klar til at hjælpe med opgaver som udvikling, uddannelse, organisering og kommunikation.

Kontakt

Tast selv (ude af drift)

For at vi kan målrette vores tilbud til jer så præcist som muligt, er det vigtigt at vi har de rigtige oplysninger om jeres forenings instruktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer.

Medlemsregistrering

Få hjælp til medlemsregistrering her

Læs mere