Medlemsforening - GymDanmark

Medlemsforening Gymdanmark

Ny medlemsforening? Det kan du forvente af GymDanmark

Sammen kan vi rykke mere, og blandt andet derfor er mere end 450 gymnastik- og fitnessforeninger medlem af GymDanmark.  Som medlemsforening hos os får du en række unikke fordele som gavner både medlemmer, trænere og frivillige i foreningen.

I GymDanmark lægger vi vægt på kvalitet

Vi ønsker, at alle uanset hvilket niveau, skal opleve kvalitet i den daglige træning, i opvisningssammenhænge og i konkurrencesituationer.

Som medlem får foreningens medlemmer mulighed for at medvirke og deltage i:

 • Bliv medlem – Få det medlemskab, der passer til jer

  Pr. 1. august 2021 er følgene medlemsstruktur gældende i GymDanmark:

  Ønsker din forening optagelse før 1. august 2021, kontakt os på forbundskontoret info@gymdanmark.dk

 • Mere om ind- og udmeldelser

  Ind- og udmeldelser

  Kontingentperioden går fra 1. august til 31. juli

  • Ved indmeldelse i perioden 1. august til 31. december, betales der fuldt kontingent
  • Ved indmeldelse i perioden 1. januar til 31. juli, betales der halvt kontingent
  • Ved udmeldelse i løbet af sæsonen refunderes der ikke kontingent
  • Ved udmeldelse i forbindelse med kontingentopkrævning (august) skal foreningen sikre udmeldelsen inden betalingsfristens udløb, ellers opkræves beløbet

   

 • Medlemsfordele i GymDanmark

  Der er mange gode grunde til at være medlem af GymDanmark, se nedenfor et udpluk af vores tilbud;

  • Rådgivning
   Uanset hvilken udfordring I har i foreningen, får I med et medlemskab af GymDanmark adgang til rådgivning og sparring med personer på GymDanmarks forbundsbundskontor, som hver især har kompetencer indenfor gymnastik, fitness, udvikling, kommunikation og meget mere.
   Se Forbundskontorets ansatte her
  • Træneruddannelse
   Når I uddanner jeres trænere med GymDanmark, sikrer I kvalitet til jeres gymnaster og motiverer jeres trænere til at blive endnu dygtigere. GymDanmarks træneruddannelse sker i samarbejde med forbundets aktivitetsudvalg og forbundsinstruktører, derfor kan vi garantere kvalitet i vores træneruddannelse.
  • Kurser og inspiration
   Et medlemskab giver adgang til lang række spot- og inspirationskurser, som udbydes efter behov. Har I et særligt ønske, som vi ikke allerede har i kalenderen, så kontakt os og hør mere om hvordan I får den rette inspiration til netop jeres træning.
  • Fitness
   Få uddannelse og inspiration til jeres fitnessinstruktører. Få inspiration til nye træningstrends eller få hjælp til opstart af fitness i foreningen.
  • Discipliner
   Måske har I allerede én eller flere gymnastikdiscipliner i jeres forening, og måske har I lyst til at smage på nye. Tag fat i én af GymDanmarks udviklingskonsulenter og hør mere om jeres muligheder for nye aktiviteter i jeres forening. GymDanmark tilbyder: fx Idrætsgymnastik, TeamGym (spring/rytme), Tumbling, Trampolin, Dobbelt mini-trampolin, Rytmisk gymnastik (Grand Prix, Æstetisk og Rytmisk Sports Gymnastik), Rope Skipping (sjipning), Sports Akrobatik og Gymnastik for Alle (opvisningsgymnastik).
  • Børnegymnastik
   Skab kvalitet i børnegymnastikken med GymDanmarks populære koncept “Kvalitet i Børnegymnastikken”, som går ud på at dygtiggøre foreningens børnetrænere. Læs mere her
  • Forsikring
   Med et medlemskab i GymDanmark, får I den lovpligtige forsikring gennem Idrættens Forsikringer, som I skal have.

   

  I bliver også medlem af Danmarks Idrætsforbund (DIF)

  Som medlem af GymDanmark bliver I også medlem af vores paraplyorganisation Danmarks Idrætsforbund (DIF). DIF har en lang række tilbud til jer som forening – både på det organisatoriske plan og når det gælder inspiration og udvikling. DIF kan være behjælpelig med rådgivning om fx jura, skat, forsikringer og meget mere. Endelig udgiver DIF en lang række hæfter og bøger, hvoraf flere kan downloades gratis.

Sparing og rådgivning

Forbundskontoret er besat at kompetente medarbejdere, der alle brænder for udvikling af gymnastikken. Derfor får I som medlemsforening også adgang til sparring og rådgivning med professionelle ansatte, som står klar til at hjælpe med opgaver som udvikling, uddannelse, organisering og kommunikation.

Kontakt

Tast selv (ude af drift)

For at vi kan målrette vores tilbud til jer så præcist som muligt, er det vigtigt at vi har de rigtige oplysninger om jeres forenings instruktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer.

Medlemsregistrering

Få hjælp til medlemsregistrering her

Læs mere