Velkommen til nye kolleger på Forbundskontoret

Den 22. august 2018
Det er med stor glæde, at vi i august har kunne sige velkommen til tre 'nye' gode kolleger på Forbundskontoret.

Regnskabs- og HRmedarbejder

Den 15. august kunne vi byde velkommen til Pia Jensen, som bliver en del af økonomiteamet sammen med Pernille Hansen. Pia har beskæftiget sig med regnskab og økonomi hele livet, og kommer senest fra en stilling hos et boligselskab, hvor hun har siddet med budgetter og regnskaber, og har haft kontakten med afdelingsbestyrelser og kundekonsulenter for deres input til økonomi og budgetter. Pia har også erfaringer med udfærdigelse af månedsrapportering og årsregnskaber, og dertil er Pia tidligere bestyrelsesmedlem og kasserer i en lokale gymnastikforening, og har derfor en god indsigt i det lokale foreningsliv, og kender betydningen og værdien af at hjælpe de frivillige.

Fang Pia her: Tlf. 4326 2602 // pij@gymdanmark.dk


Barsel og vikar

I august kunne vi også sige velkommen (tilbage) til Kathrine Labæk, som er barselsvikar for udviklingskonsulent Elisabeth Reumert - 20 timer om ugen. Kathrine er ikke ukendt i GymDanmark. Sidste år var hun i en seks måneders praktik på forbundskontoret, hvor hun blandt andet havde ansvaret for gymnastikskolerne. Dertil er Kathrine GymDanmark Forbundsinstruktør på fjerde år, med undervisning i blandt andet GymFamily koncepterne.

Kathrine er uddannet Professions bachelor i ernæring og sundhed med speciale i formidling, og er nu i gang med en kandidat i læring og forandrings processer med speciale i organisatorisk læring. Om at arbejde på Forbundskontoret siger Kathrine ’Jeg glæder mig til at arbejde med udvikling af foreninger og foreningskontakten, samt få udbudt alle de spændende kursustilbud’.

Fang Kathrine her: Tlf. 2712 5998 // kla@gymdanmark.dk

 

Studentermedhjælp

Endeligt har vi været så heldige at kunne holde lidt længere på vore gode praktikant Rikke Løwe. Rikke har nemlig sagt ja til at være studentermedhjælp hos os. Rikke giver en hjælpende hånd med stort og småt omkring i alle afdelinger af Forbundskontoret.

Fang Rikke her: Tlf. 4326 2600 // ril@gymdanmark.dk

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin