Tre hold fra GymDanmark til 'Gym for Life Challenge'

14. juni
(Billeder fra Gymnaestrada2015) Gymnaster fra Grevinderne, Bellinge og LG-Lyngby deltog i weekenden i årets norske udgave af 'Gym for Life Challenge'.

Eventen blev afholdt på Oslofjord Convension Center og var test event for Gym for lIfe Challenge 2017, som afholdes i juli næste år på samme lokalitet. Holdene fra de tre foreninger præsterede dansk gymnastik på fornemmeste vis og var værdige repræsentanter for GymDanmark ved eventen. Tre af holdene formåede endda at kvalificere sig til Gala lørdag aften, hvor de endelige vindere i tre forskellige kategorier skulle findes. Gymnasterne fra LG-Lyngby og Grevinderne leverede igen flotte shows.

Grevinderne vinder deres gruppe
Med Grevinderne som en flot vinder af kategorien 'grupper med redskaber' blev det en perfekt afslutning på den danske deltagelse ved 'Gym for Life Challenge 2016'.

Formand for GymDanmark, Flemming Knudsen var i  sin egenskab af medlem af FIG's komite 'Gymnastics for All' til stede i Norge og havde mulighed for at følge de danske gymnaster og siger 'Danskerne leverede flotte præstationer og fik vist, at opvisnings- og showgymnastikken i GymDanmark har højt internationalt niveau. Det var vidt forskellige programmer holdene fra de tre klubber præsenterede og understregede dermed også diversiteten i dansk gymnastik. Rammerne for eventen var perfekte og lover godt for 'Gym for Lige Challenge 2017'. Jeg håber, at mange hold fra GymDanmark vil deltage i denne event næste år og være med til at vise GymDanmark frem'.

Læs mere om Gym For Life 2017

Læs også Grevindernes pressemeddelelse om Gym For Life 2016

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Enhver mail ikke fundet...
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin