Talentseminar 5. januar 2019 - sæsonplanlægning og talentudvikling

25. oktober 2018
Vi gentager successen. Endnu en gang afholder GymDanmark Talentseminar kombineret med DR’s kæmpe show Sports Galla 2018 i Boxen i Herning. Det betyder, at du som deltager på seminaret får mulighed for tre knivskarpe oplæg, sparring og netværk med de andre deltagere samt én billet til gallashowet i Boxen i Herning. Alt dette løber af stablen lørdag d. 5. januar 2019.

Denne gang fokuserer Talentseminaret på den daglige træning i salen.

Deltagerne bliver præsenteret for et oplæg omkring, hvordan man over en sæson arbejder struktureret og velovervejet med den fysiske træning. Søren Smedegaard, Ph.d. og mangeårig gymnastiktræner, vil svare på spørgsmål såsom ”hvad er styrketræning?”, ”Hvornår starter man med styrketræning?”, ”Hvor tungt må man træne?”, ”Hvilke fordele er der for gymnaster at træne tung styrketræning?” og ”Hvordan doserer man den fysiske træning over en sæson?”.

Ligeledes vender vi blikket mod sportspsykologien i praksis. Alle er efterhånden klar over at mentaltræning er en vigtig del af gymnastikken, men for de fleste opstår spørgsmålet ”Men hvordan gør jeg i praksis?” Adam Blicher, der udover at være en del af Team Danmarks netværk af eksterne sportspsykologiske konsulenter, også har hjulpet GymDanmarks TeamGym-landshold frem mod EM 2018, vil komme med konkrete råd til, hvordan man som træner kan indarbejde mentaltræning i sin daglige træning og hvordan man kan strukturere det i sin sæsonplanlægning.

På seminaret får deltagerne også indblik i maskinrummet på tumbling-landsholdet. Tidligere landstræner og nuværende elitekoordinator for tumbling-landsholdet Michael Moselund-Hansen, vil fortælle om den succes tumbling-landsholdene har haft med overfor gymnasterne at introducere og lade dem arbejde med træningsdagbøger som udviklingsredskab. Dette bliver sat i perspektiv af det langstrakte udviklingsarbejde, som tumblingmiljøet over en længere årrække har gennemgået.

Også GymDanmarks nyeste talentudviklingstiltag, ”Talentudviklingssamarbejder” vil blive præsenteret. Et tiltag, der henvender sig til foreninger, der har ambitioner om at udvikle sig som talentudviklingsmiljø.

GymDanmark udlodder 20 billetter til DR’s Sports Galla 2018 show i Boxen i Herning efter først-til-mølle-princippet. Så skynd dig at tilmeld dig seminaret som én af de første og sikker dig en billet til det store show.

Tilmeldingslink

 

Program

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin