Gymnasternes dag blev afholdt for 68. gang i Odense

13. marts 2018
GymDanmark og Bellinge Gymnasternes afholdt i samarbejde Gymnasternes Dag 2018 i Odense Idrætshal - det blev en festlig dag med masser af fantastiske hold og sjove pause indslag.

Traditionen tro åbnede Odense Idrætshal dørene til Gymnasternes dag den anden weekend i marts, og i år var 23 hold klar til at vise gymnastik på alle niveauer. Der var lagt op til et underholdende show med masser af seværdig og underholdende gymnastik. Det var i år 68. gang, at der blev afholdt Gymnasternes Dag i Odense, og det var et meget varigerende show der blev fremvist, hvor man kunne opleve både opvisnings-og konkurrencegymnaster samt mange af gymnastikkens discipliner.

Gymnasternes dag er en dag for gymnasterne, hvor der er fokus på, at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Dette blev i scenesat ved flot indgangsport og feedback af opvisningen. Der var også indlagt en pause med fællesdans for både publikum og gymnaster. En helt igennem festlig, hyggelig og ikke mindst god dag for gymnaster og trænere.

"Gymnasternes Dag på Fyn blev en flot opvisningsdag med 23 forskellige fynske hold på gulvet samt besøg fra et hold fra både Sjælland og Jylland! Dagen blev en fin blanding af spring - og rytmehold og publikum blev på fornemmeste vis guidet igennem dagen af en veloplagt speaker! På gensyn næste år søndag d. 10/3, hvor Gymnasternes Dag afholdes i Paaruphallerne i Odense NV", fortæller en Glad Mette Find Andersen, Medlem af Gymnastik for Alle udvalget. 

Gymnasternes dag fortsætter på Sjælland d. 8 . april – find info og program her


 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin