Gør det nemt at afholde gymnastikskole

9. marts 2018
I disse dage bliver der sat kryds i mange gymnasters kalendere, når de tilmelder sig camps og gymnastikskoler i sommerferien.

En af de foreninger, som har indgået et samarbejde med GymDanmark om deres gymnastikskole er Farum GF, der tilbyder en Grand Prix gymnastikskole i begyndelsen af sommerferien. Skoleleder i Farum, Peter Balle, siger om samarbejdet med GymDanmark: ”Vi vil bruge gymnastikskolen til at rekruttere nye medlemmer, og ved at vi bruger GymDanmark, når vi ud til mange flere potentielle medlemmer end vi selv ville kunne”. Peter tilføjer: ”Og så er det et gennemprøvet koncept”.

Det at komme ud til en relevant målgruppe er gennemgående, når man hører de forskellige skoleledere om, hvorfor de har valgt at samarbejde med GymDanmark – og det uagtet om der er tale om foreninger eller efterskoler. Således fremhæver både Helle Storm, skoleleder på gymnastikskolen i Greve Gymnastik & Trampolin og skoleleder Rasmus Bak fra BGI akademiet, at det afgørende for dem i samarbejdet med GymDanmark er markedsføringen overfor en relevant målgruppe.

I Århus, hvor VIK i samarbejde med Aarhus Idrætshøjskole bl.a. udbyder Familiehøjskole lyder det fra skoleleder Lene Christiansen, at netop den brede, landsdækkende markedsføring har gjort, at de har valgt at samarbejde med GymDanmark. Derudover fremhæver Lene, at det at GymDanmark står for at finde forhandler af indholdet til deltagerpakkerne, gør en stor forskel for dem, da de ikke selv prioriterer at løfte denne opgave. Til gengæld er de glade for selv at have overblikket over tilmeldingerne ved at disse går direkte til foreningen selv.

Vil din forening også samarbejde med GymDanmark, så læs mere og tilmeld jer her

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin