Partnerskabsaftale for TeamGym-landsholdene - GymDanmark

TeamGym Partnerskabsaftale for TeamGym-landsholdene

TeamGym-partnere

I løbet af foråret 2023 er der landet en ny 4 årig partnerskabsaftale omkring landsholdene i TeamGym, som er med til at sikre de gode træningsforhold og faciliteter under landsholdssamlingerne frem mod EM i både 2024 og 2026.

Partnerskabet omkring TeamGym-landsholdene består af seks efterskoler og et sportscollege.

Danmark har en stolt tradition med TeamGym, særligt herhjemme nationalt, men også med en flot repræsentation ved de internationale mesterskaber, hvor de danske landshold har gjort det enormt flot gennem tiden. Og det er denne stolte tradition og flotte repræsentation som partnerskabet er med til at løfte, i et fortsat stærkt samarbejde omkring de danske TeamGym-landshold.

Samarbejdspartnerne er:

 • BGI Akademiet

  Vi gør det sgu.

  Gør du også? Så kom med!

  Vælg din idræts-favorit på dit niveau og spring ud i de fedeste faciliteter.
  Styrk hjernen i de boglige fag, få styr på (fri)tid og studietid og pump ny viden ind – måske på den internationale linje.

  Glæd dig til venskaber og fællesskaber, fra de tætte små til de store på linjer og hele skolen.

  Læs mere om BGI Akademiet her

 • Brejninggaard Efterskole

  Mærk suset og sammenholdet. 

  På Brejninggaard står oplevelserne i kø. Her bliver du mødt af engagerede lærere, spændende linjefag og undervisning, der udvikler dig og forbereder dig på fremtiden.

  På vores linjefag får du masser af fordybelse til netop din interesse. Vælg mellem TeamGym, Tumbling, Dans og rytmisk gymnastik, Spring, Værksted og natur, Fodbold, Krea og design eller Musik.

  Læs mere om Brejninggaard Efterskole her

 • Campus Vejle Sportscollege

  Sportscollege er et tilbud til alle, som går på Campus Vejle. Du kan kombinere sportscollege med alle uddannelser på Campus Vejle. Vi sørger for den fornødne fleksibilitet, så træning, træningslejre, kampe, turneringer mm. tilpasses din uddannelse.

  Der er cirka 150 elever på Sportscollege. Du kan vælge at bo på Sportscollege i en af vores studieboliger, eller gå på Sportscollege som hjemmeboende. Fælles for alle elever er tilbuddet om morgentræning tirsdag og torsdag og for nogle af vores linjer træning om eftermiddagen. Som gymnast bliver du en del af et miljø, med massere af andre sportsglade unge mennesker og linjetræning 3 – 4 gange i ugen. Vi har plads til alle, så længe du er motiveret for din sport og gerne vil dygtiggøre dig inden for både sport og uddannelse.

  Læs mere om Campus Vejle Sportscollege her

 • Flemming Efterskole

  Vi tager din fremtid seriøst

  Når du har valgt at gå på Flemming Efterskole, har du truffet et aktivt valg for dig selv, din udvikling og din fremtid. Det er dit sociale liv, dit skoleliv og dit fritidsliv under et tag. På Flemming Efterskole placeres du midt i et stort fællesskab, hvor alles bidrag er af allerstørste betydning.

  Du behøver ikke være en dygtig gymnastik for at være elev hos os. Det vigtigste er, at du har lysten til at udfordre dig selv og har mod på at se, hvad gymnastikken kan give dig, også selvom du ikke har gået til gymnastik før.

  Læs mere om Flemming Efterskole her

 • Gymnastikefterskolen Stevns

  Vi gør tingene sammen

  Hvornår har du sidst mærket suset i maven sammen med 190 andre unge – følt du rykkede dig mileskridt uden helt at opdage det og blevet udfordret i trygge, retro-rammer med inspirerende (og lidt skøre) lærere, der er vildt dygtige til deres fag. Uanset om de underviser i TeamGym, Tumbling, Dans, Rytme, Spring Fodbold eller boglige-kreative fag er de vilde med unge mennesker og klar til at møde dig lige der, hvor du er.

  Derfor bliver du en del af flere helt særlige og specielle oplevelser du vil komme til at huske – de kravler nemlig helt ind under huden!

  Læs mere om Gymnastikefterskolen Stevns her

 • Vejstrup Efterskole

  Et helt særligt fællesskab på Sydfyn

  Hvis du søger nye udfordringer og ønsker en vild udvikling, så er Vejstrup Efterskole noget for dig.

  Hos os er gymnastikken og fællesskabet samlingspunkterne, og du lærer at sætte mål for dit liv – og nå dem! Vælg mellem linjerne: TeamGym, Fitness, Tumbling, Rytmisk Gymnastik, Spring og Dans.

  Læs mere om Vejstrup Efterskole her

 • Vesterlund Efterskole

  Blod, sved og glædestårer

  Et år på Vesterlund Efterskole er sprængfyldt med oplevelser, udvikling, rejser, nye venner, hygge, fællesskab, faglighed, gymnastik, friluftsliv, musik og tusindvis af andre ting.

  På vores TeamGym og Tumbling linjer vil du blive trænet af nogle af landets dygtigste trænere, som vil udfordre dig uanset hvilket niveau du har. Når du vælger en linje, betyder det, at du sammen med holdet træner to til tre gange om ugen. Ydermere er det altid med samme instruktør, så du kan føle dig tryg og udvikle dine færdigheder. På den måde får du en unik mulighed for at dygtiggøre og fordybe dig i netop din yndlings disciplin.

  Læs mere om Vesterlund Efterskole her

Sommeraktiviteter i 2024 hos Partnerskabet

Se alle sommerens aktiviteter ude hos vores partnere

(opdateres snarest)

Læs mere

Nyhed fra offentliggørelsen af partnerskabet

Læs hele nyheden

Klik her