Partnerskabsaftale for TeamGym-landsholdene - GymDanmark

TeamGym Partnerskabsaftale for TeamGym-landsholdene

Den nye partnerskabsaftale omkring landsholdene i TeamGym skal sikre gode træningsforhold og faciliteter under samlinger, skabe mulighed for et kontinuerligt landsholdsarbejde over en 4-årig periode, støtte op om talentarbejdet og nedbringe egenbetalingen for gymnasterne.

Partnerskabet omkring TeamGym-landsholdene består af otte efterskoler og to foreninger – og er en 4-årig aftale, som vil være med til at skabe helt nye muligheder for arbejdet med landsholdene.

Der har været fuld gang i udvikling på talent-og eliteområdet i TeamGym det sidste halve år, det startede ud med offentliggørelsen tidligere på foråret af de seks landstrænerteams, der det næste 1,5 år skal være med til at tegne billedet for landsholdene. Herefter blev retningslinjer og rammer for landsholdarbejdet frem mod EM 2020 lagt frem, og nu er denne historisk partnerskabsaftale landet.

Alt dette skal være med til at skabe en langsigtet indsats på talent-og eliteområdet, og derved skabe en større bredde, en spirerne talentmasse og en stærkere elite. Første samling for bruttotrupperne var i forrige weekend, så arbejdet er nu for alvor i gang.

Samarbejdsparterne er:

BGI Akademiet
Brejninggaard Efterskole
Bøvling Idrætsefterskole
Flemming Efterskole
Gymnastikefterskolen Stevns
Sorø Gymnastikefterskole
Vejstrup Efterskole
Vesterlund Efterskole
Gladsaxe IF
Svendborg Gymnastikforening

#sammenudviklervigymnastikken

Sommeraktiviteter i 2021 hos Partnerskabet

Se alle sommerens aktiviteter ude hos vores partnere

Læs mere

Nyhed fra offentliggørelsen af partnerskabet

Læs hele nyheden

Klik her