Konkurrence: TeamGym - GymDanmark

TeamGym Konkurrence: TeamGym

Konkurrence information

Herunder kan du finde de nødvendige informationer til dig som træner. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte udvalget:

Udvalget for TeamGym: utg@gymdanmark.dk
Stævnesektionen: utgss@gymdanmark.dk
Dommer og reglement: utg-dors@gymdanmark.dk

Reglementer og regler

Tariff Forms

Upload af musik, springlister mm.

Læs mere

Trippeldatabase

Læs mere

Oplysninger om konkurrencer

Find invitationer, opvarmningstider mm. i kalenderen

Læs mere

Tilmelding

 • Oplysninger/ønsker der kan påvirke seedningen skal sendes til utgss@gymdanmark.dk senest d. 15/12 2021. 
 • Efter denne frist vil det ikke være muligt at få ændret pulje. Det vil IKKE være muligt, at få ændret sin placering i puljeinddelingen til kvalifikationskonkurrencerne.
 • Sidste tilmelding er den 1. november 2021 med mulighed for eftertilmelding (mod betaling af dobbelt startgebyr) frem til 15. november 2021. Herefter er der lukket for tilmelding og der dispenseres ikke.
 • OBS OBS læs retningslinjer for tilmelding nedenfor – Det er også her du tilmelder.
Tilmeld
 • Inden du tilmelder dig - klik her

  Deltagelse i talentrækken kræver ikke forudgående deltagelse i regionsmesterskabet i mesterrækken. Det er tilladt at tilmelde sig direkte til talentrækken.

  De hold der er i tvivl hvor de hører til, opfordres til at stille op til regionsmesterskabet i mesterrækken. Bliver man ikke blandt de 96 bedste for både region Øst og Vest, bliver man flytter over i talentrækken. Dog opfordrer vi hold der er bevidste om at deres niveau ikke er godt nok til mesterrækken til IKKE at stille op i andet end talentrækken, blev man nummer 160 hold i minirækken sidste år, vil man høre til i talentrækken.

  I talentrækken er der to runder. I Aspirantrækken er der kun en runde.

  Hvis et hold tilmeldt regions- og forbundsmesterskaberne, melder afbud til regionsmesterskabet vil det ikke kunne komme videre til forbundsmesterskabet, men have mulighed for at deltage i talentrækken. Dette skal dog oplyses ved afbud til regionsmesterskabet.

  Sidste tilmelding er den 1. november 2021 med mulighed for eftertilmelding (mod betaling af dobbelt startgebyr) frem til 15. november 2021. Herefter er der lukket for tilmelding og der dispenseres ikke.

  Ved tilmelding opkræves et startgebyr på 875 kr. pr. hold pr. konkurrence (Forbundsmesterskaberne 1. og 2. runde kun et gebyr). Foruden startgebyr opkræves der af værtsforeningen et deltagergebyr på 85 kr. pr. deltager.

  TILMELDING (åbner ca primo oktober 2021)

  KALENDER