Kom billigere på træneruddannelse - GymDanmark

Kom billigere på træneruddannelse

Frem til 1. juni kan du spare 500 kr. pr. tilmelding på træneruddannelsens første trin; GymTræner 1 – Basis. Uddannelserne afholdes over hele landet i perioden august til oktober.

 

Uddannelsen er relevant for alle nye trænere, som skal klædes godt på til den nye rolle som træner og det ansvar der følger.

“Jeg fik en allround grunduddannelse, der gør mig i stand til at tage et hold i den nyesæson. GymTræner 1 – Basis gav mig præcis det jeg håbede og mere.”

“Jeg har i høj grad brugt emnerne inden for motivation, og eftersom jeg har været træner for målgruppen 12-14 år, har jeg tænkt meget over, at en indlæring skal ske gennem konstruktiv kritik, ros og så en træningskultur, hvor det er i orden at lave fejl.”

“Jeg er blevet meget mere bevidst om min rolle som træner og at gøre træningen mere varieret. Jeg har især brugt emnerne om opvarmning og grundtræning som inspiration til træningen af mit hold.”

Citater hentet fra GymTræner 1 – Basis deltagere sæson 18/19

Find GymTræner-uddannelserne i kalenderen

Tilmeld dig GymTræner 1 – Basis senest 1. juni og spar 500 kr.

Find aktuelle uddannelser

GymTræner 1 - Basis

Læs mere

Tyvstart til de hurtige..

Frem til 31. maj kan du gratis gennemgå de 11 E-læringsmoduler som fungerer som forberedelse til GymTræner 1 – Basis uddannelsen 🙂

Start allerede i dag

Bliv klogere på GymDanmarks træneruddannelse

Læs mere

Corona / Covid 19

Vi følger hele tiden situationen og regeringens udmeldinger tæt og gennemfører selvfølgelig kun kurser og uddannelser, hvis det kan ske forsvarligt ift. situationen på det givne tidspunkt. Skulle vi blive nødt til at aflyse kurser eller uddannelser på denne baggrund tilbagebetales det fulde deltagerbeløb.