Gratis E-læring til alle trænere - GymDanmark

Gratis E-læring til alle trænere

Alle danske gymnastikforeninger er lige nu lukket pga. af Corona krisen. Derfor vil GymDanmark gerne bidrage til at alle trænere og ledere kan holde sig i gang.

Gratis E-læring frem til 31.05.2020

Det er vores håb, at disse E-læringsmoduler, som normalt bruges på vores GymTræner 1 – Basis uddannelse, kan bidrage til viden og kompetenceudvikling hos trænere på alle niveauer. For nogen vil det være ny viden og for andre en god genopfriskning. Vi håber, at disse E-læringsmoduler kan være med til at holde jer trænere til ilden, mens I venter på at I atter kan byde jeres gymnaster velkommen i gymnastiksalen!

Normalt fungerer disse E-læringsmoduler som forberedelse, inden man deltager på GymTræner 1 – Basis uddannelsen. Så disse moduler plejer altid at følges op af praktisk undervisning og sparring med andre trænere. Alle disse uddannelser afholdes igen ved sæsonstart – Find dem i vores kalender

Kom igang med E-læring NU

11 E-læringsmoduler ligger klar til at udforske ganske gratis, du skal blot oprette en bruger.

Start allerede idag

Har du spørgsmål?

Spørgsmål vedr. GymTræner 1 – Basis E-læringsmodulerne eller uddannelsen kontakt uddannelsesansvarlige i GymDanmark; Pil Christiane Lindekron (pcl@gymdanmark.dk)

Kontakt

Vidensbank

Vi har også opdateret vores vidensbank, så der nu er relevant viden at hente om end du er bestyrelse eller træner f.eks. om fastholdelse af unge i foreningen, talentudvikling og nyeste skud på stammen; gratis E-læringsmoduler til træneren.

GymDanmarks Vidensbank

Gå på opdagelse i GymDanmarks vidensbank

Læs mere