Konkurrence: TeamGym - GymDanmark

TeamGym Konkurrence: TeamGym

Konkurrence information

Herunder kan du finde de nødvendige informationer til dig som træner. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte udvalget:

Udvalget for TeamGym: utg@gymdanmark.dk
Stævnesektionen: utgss@gymdanmark.dk
Dommer og reglement: utg-dors@gymdanmark.dk

 • Der vil løbende komme dagsprogrammer, puljeinddelinger og træningstider for den enkelte konkurrence ind i kalenderen, så find alt her.
 • Udvalget for TeamGym har besluttet at indføre en ny konkurrencestruktur fra 2020.  Læs mere

Reglementer og regler

Tariff Forms

Upload af musik, springlister mm.

Læs mere

Trippeldatabase

Læs mere

Oplysninger om konkurrencer

Find invitationer, opvarmningstider mm. i kalenderen

Læs mere

Tilmelding

 • Oplysninger/ønsker der kan påvirke seedningen skal sendes til utgss@gymdanmark.dk senest d. 15/11 2019. 
 • Efter denne frist vil det ikke være muligt at få ændret pulje. Det er IKKE muligt, at få ændret sin placering i puljeinddelingen til kvalifikationskonkurrencerne.
 • Sidste tilmelding er den 1. november 2019 med mulighed for eftertilmelding (mod betaling af dobbelt startgebyr) frem til 15. november 2019. Herefter er der lukket for tilmelding og der dispenseres ikke.
 • Ny konkurrencestruktur fra 2020 – læs mere
 • OBS OBS Inden du tilmelder – Læs retningslinjer for tilmelding nedenfor.
Tilmeld
 • Inden du tilmelder dig - læs retningslinjer her

  Ligaen består af alle seniorhold samt 6 junior puljer. Det er de juniorhold der ved foregående års konkurrence blev placeret i piger pulje 1-3, drenge pulje 1-2 samt mix pulje 1, der kan tilmelde sig. Ligaen har 3 runder.

  I Danmarksserien er der plads til 96 hold og det er et krav man stiller op til regionsmesterskaberne, da resultaterne bliver brugt til seedning. Er der flere end 96 hold efter regionsmesterskaberne, vil de resterende hold blive flyttet over i regionsrækken.

  Regionsrækken har to runder og kræver ikke forudgående deltagelse i regionsmesterskabet i danmarksserien, så der kan tilmeldes direkte.

  Aspirantrækken har kun 1 runde og er der kan tilmeldes direkte.

  Hvis et hold tilmeldt regionsmesterskaberne  og danmarksserien melder afbud til regionsmesterskabet vil det ikke kunne komme videre til danmarksserien, men have mulighed for at deltage i talentrækken. Dette skal dog oplyses ved afbud til regionsmesterskabet.

  Læs mere om TeamGym’s konkurrencestruktur.

  Sidste tilmelding er den 1. november 2019 med mulighed for eftertilmelding (mod betaling af dobbelt startgebyr) frem til 15. november 2019. Herefter er der lukket for tilmelding og der dispenseres ikke.

  Ved tilmelding opkræves et startgebyr på 875 kr. pr. hold.  Foruden startgebyr opkræves der af værtsforeningen et deltagergebyr på 85 kr. pr. deltager.

  Tilmelding til Efterskole DM vil være mulig medio februar.