Tid til uddannelse og inspiration - GymDanmark

Tid til uddannelse og inspiration

Tag på kursus og træneruddannelse hos GymDanmark

GymDanmark Katalog 2020

Her kan du læse om GymDanmarks forskellige kursuskoncepter og vores træneruddannelse.

Læs mere

GymDanmark kursuskalender

Din GENVEJ til tilmelding og mere information

Læs mere

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt og det er igen tid til få uddannet foreningens trænere og (nye) hjælpetrænere. Erfarne trænere kan have brug for ny inspiration og nye forældre-hjælpere skal klædes på til deres nye rolle, så de kan byde konstruktivt og kvalificeret ind på holdet.

  • Tag en snak med jeres trænere, så I får en fornemmelse for, hvad de har brug for, for at give jeres medlemmer den bedste træning.

GymDanmark står klar med kurser og træneruddannelse og netop i år står mange af vores kursuskoncepter skarpere end nogensiden. Hen over foråret og sommeren har vi opdateret:

God træning kræver gode trænere og i GymDanmark gør os umage med at sammensætte vore kurser og træneruddannelser, så vore kursister kommer hjem med netop det, som de har brug for.

Vore dygtige undervisere er nøje udvalgte og de står klar til at tage imod jer derude på vore kurser og træneruddannelser.

GymDanmark og vore værtsforeninger følger myndighedernes retningslinjer vedr. Covid-19, så send trygt jeres trænere afsted.

Træneruddannelse

God træning kræver gode trænere.

Læs mere

Regionale konsulenter

Tag fat i din forenings regionale konsulent. Hun kan hjælpe jer med kurser.

Jeres konsulent

Fitnesskurser

Vi tilbyder fitnesskurser i samarbejde med DGI.

Fitnesskurser