Corona Retningslinjer - GymDanmark

Corona Retningslinjer

Fra 1. februar 2022 ophører alle Corona-restriktioner

Fra den 1. februar 2022 bliver det under normale forhold, at gymnastik- og fitnessforeninger igen kan vende tilbage til foreningens normale drift. Da Corona dog fortsat vil være i samfundet er det fortsat en god idé at passe på hinanden ved at følge anbefalingerne om god hygiejne og smitteforebyggelse generelt. Se rådende nedenfor.

Følgende restriktioner gælder til og med den 31. januar 2022

 • Der kan være op til 3 x 500 betalende og siddende tilskuere opdelt i adskilte sektioner til indendørs idrætsarrangementer. Intet tilskuerloft til udendørs arrangementer (dog kun siddende tilskuere). Mundbind er et krav (dog ikke når man sidder på sin plads) og coronapas obligatorisk. Læs mere her.
 • Krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller og træningscentre (dog ikke under idrætsudøvelsen).
 • Krav om brug af coronapas i træningscentre. Kravet gælder både for kommercielle trænings-/fitnesscentre og for Foreningsfitness.

Anbefalinger til foreninger med børneidræt

 • Klæd om hjemmefra
  I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte.
 • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs
  Er det muligt, så bed forældrene om at aflevere og hente deres børn uden for hallen.
 • Hold afstand
  Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.
 • Opdel aktiviteterne i mindre grupper
  Kan aktiviteterne på en naturlig måde planlægges inden for mindre og faste grupper/hold, anbefales dette.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte GymDanmarks ansatte på Forbundskontoret. Skriv til os på info@gymdanmark.dk eller læs mere på DIFs hjemmeside

Nyttige links