GymTræner-løbet - GymDanmark

GymTræner-løbet

Materialet indeholder:

  • Sådan bruger du GymTræner-løbet guiden
  • Invitation til trænerne
  • Forslag til poster – både instruktioner og selve kortet til posten
  • 5 dilemmakort
  • 5 skadekort

Udfyld formularen nederst på siden og få en mail med link til at downloade materialet

Kickstart sæsonen med GymTræner-løbet

Download GymTræner-løbet og få en sjov start på den nye sæson med foreningens trænere. GymTræner-løbet er et stjerneløb med poster, der kan bruges til at ryste trænerne sammen og at give dem relevante informationer. GymTræner-løbet er et gratis materiale, som foreningen kan downloade og bruge som en sjov aktivitet, for eksempel til et kick-off med trænerne inden sæsonstart eller i forbindelse med et trænermøde. Nogle af de indlagte poster er skræddersyet til at tage hul på den nye sæson i forhold til at få taget fotos til hjemmeside, opdatere træneroplysninger, få overblik over kurser mv.

Sådan fungerer det

Trænerne fordeles på hold af 5-12 personer alt efter, hvor mange I er. Alle hold skal rundt til forskellige poster, hvor de skal løse nogle opgaver. Holdene får point ved hver post, og det hold der har flest point, når alle poster er gennemført, har vundet.

Hvad får trænerne ud af GymTræner-løbet?

Trænerne får mulighed for at møde deres instruktørteam og/eller andre trænere i foreningen inden sæsonstart. Derudover er der tid og mulighed for, at trænerne kan snakke om den kommende sæson, dele erfaringer, afstemme forventninger samt begynde planlægningen af sæsonen. Trænerne lærer hinanden bedre at kende, og det er med til at skabe et bedre fællesskab. Derudover får trænerne alle relevante informationer, som f.eks. dato for opvisning, hvem skal kontaktes ved spørgsmål om f.eks. løn og meget mere.

Hvad får foreningen ud af GymTræner-løbet?

Administrationen/bestyrelsen/frivillige får mulighed for at møde trænerne og sætte ansigt på dem. Derudover indeholder GymTræner-løbet nogle poster, hvor administrationen kan få indhentet relevant info om trænerne, som profiltekst og -billede til hjemmesiden, sørge for at trænerne bliver tilmeldt et trænerkursus og meget mere.

Download GymTræner-løbet

Udfyld formularen og få adgang til materialet. Du får straks en mail med links til download.

GymTræner-løbet Guide
GymTræner-løbet Invitation
GymTræner-løbet Poster