Har din forening et nytårsforsæt? - GymDanmark

Har din forening et nytårsforsæt?

På årets sidste dage er det ikke kun en tid for festligheder, men også en oplagt lejlighed til at reflektere over året, der er gået, og se frem mod det kommende. Har jeres forening opnået de mål, I satte jer for frivillige, trænere og medlemmer i 2023? Er I tilfredse med, hvor I står, eller ønsker I at skabe forandringer og udvikling i det nye år? Her får I tre tips til jeres 2024.

Uanset hvilken situation I befinder jer i, står GymDanmark klar til at hjælpe jer. Måske har I allerede opnået det ønskede, og I har brug for støtte til at vedligeholde og forfine jeres nuværende succeser. Alternativt kan I drømme om forandringer og nye initiativer, og her er GymDanmark også parat til at levere redskaber til at realisere jeres visioner.

Har I brug for flere eller nye trænerkompetencer?

En vigtig faktor for en forenings succes er tilstedeværelsen af kompetente trænere. Måske overvejer I at rekruttere flere trænere, og her kan forældrene i foreningen være en uudnyttet ressource. Eller også kan det være eksisterende gymnaster eller udøvere som blomstrer op og oplever en ny energi, når de påtager sig rollen som trænere.

I GymDanmark anerkender vi vigtigheden af trænernes kompetencer, ikke kun inden for det fysiologiske og tekniske, men også i sociale og psykiske aspekter. Derfor tilbyder vi træneruddannelser på alle niveauer, som ruster trænerne til at håndtere alle disse aspekter og mere.

Trænertesten

Send linket til jeres trænere og se hvilken uddannelse som passer til netop dem

Læs mere

Hjælpetræner

Læs mere

GymTræner 1

Læs mere

Drømmer I om nye aktiviteter eller flere medlemmer?

Hvert år deltager tusindvis af danske gymnastik- og fitnessudøvere i GymDanmarks konkurrencer og opvisninger. Dette sker ikke blot for konkurrencens skyld, men også fordi det skaber engagement, fællesskab og dedikation blandt trænere, frivillige og deltagere. Måske overvejer også jeres forening at komme med på bølgen i 2024 og samtidig tiltrække endnu flere medlemmer og/eller fastholde jeres nuværende med spændende aktiviteter.

På forbundskontoret står vi klar til at hjælpe jer i gang. Læs mere om vores forskellige discipliner her, eller tag kontakt til vores sportskonsulenter på forbundskontoret for at få mere information om, hvad der passer bedst til netop jer. Vi ser frem til at støtte jer i skabelsen af spændende og tiltrækkende initiativer for jeres forening.

Hvad tænker jeres medlemmer om jeres forening?

Ved I hvor I har succes som forening, og hvor der måske er plads til forbedringer for medlemmernes skyld? Som medlemsforening i GymDanmark har I mulighed for at anvende et velafprøvet analyseværktøj der giver jer indblik i jeres medlemmers tilfredshed. Dette værktøj, kendt som Players 1st, er et online-spørgeskema og analyseredskab udviklet i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund. Det giver jer konkrete data, som I kan bruge til at udvikle og styrke jeres forening baseret på faktuel viden.

Læs mere om Players 1st

Læs mere