Partner: Scandic - GymDanmark

Partner: Scandic

Foreninger, hold eller forældre har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med GymDanmark giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Prisgaranti på Scandic hoteller

Alle GymDanmarks medlemsforeninger kan ved at bruge aftalenummeret D000025337 opnå 14 procent rabat på individuelle reservationer, når der bookes på www.scandichotels.dk.
Scandic tilbyder gode muligheder for at 3-4 personer kan sove på værelserne, fleksible spisetider for sportsgrupper og priserne ligger på højde med vandrehjem – dvs. at de rent faktisk får hotel-fordele for vandrehjemspriser hvis de sover flere på værelserne.

Alt dette får I også

En stor, varieret morgenmadsbuffet er altid inkluderet i Scandics priser på overnatning. Ligeledes er trådløst internet og alle øvrige miljøafgifter også altid inkluderet i priserne. På de fleste af Scandics hoteller er parkering også inkluderet i prisen (undersøg dette ved booking).

Booking 1-9 personer

Klik på linket nedenfor og anvend aftalekode D000025337 i booking kode feltet.

Bookinglink

Gruppe eller konference + 10 personer

Kontakt Gina Castillo-Brun via denmark.meetingDK@scandichotels.com  eller T 3348 0493.

Større arrangementer

Kontakt Ole Glimo ole.glimo@scandichotels.com  for særtilbud vedr. stævner eller lign

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen