Nye Corona restriktioner, gældende foreløbig indtil 3. januar - GymDanmark

Nye Corona restriktioner, gældende foreløbig indtil 3. januar

Opdateret den 10. december kl. 14.45

De nye Corona restriktioner som foreløbig er gældende indtil 3. januar 2021 betyder blandt andet, at indendørsidrætten i 69 af landets kommuner lukkes ned, herunder gymnastik og fitness. Undtaget er den professionelle idræt (bedste nationale seniorrække).

  • Al indendørs idræt og foreningsaktiviteter skal holde lukket frem til den 3. januar 2021.
  • Udendørs idræt kan fortsat dyrkes, men vil være underlagt det lille forsamlingsforbud på 10 personer for alle aldersgrupper.
  • Professionel idræt er fortsat undtaget (se uddybelse herunder)
  • Der er en kraftig opfordring til, at man tager restriktionerne fra sin hjemkommune med sig, hvis man krydser kommunegrænsen

De fleste af GymDanmarks aktiviteter resten af året, er aflyst eller udsat – tjek kalenderen her

Professionel idræt – bedste nationale række

Den professionelle idræt er undtaget, så den fortsat kan afvikles med de restriktioner, som gælder for denne. Der kan dog være lokale kommunale restriktioner der gør at dette ikke er muligt.

Den professionelle er defineret ved atleter som repræsenterer Danmark på højeste nationale seniorniveau inden for en DIF-anerkendt idrætsgren. I GymDanmark er de DIF-anerkendte discipliner:

– Trampolin
– Idrætsgymnastik
– TeamGym
– Tumbling
– Rope Skipping
– Rytmisk Sports Gymnastik
– Æstetisk Gymnastik
– Grand Prix Gymnastik

De særlige restriktioner i de 38 udvalgte kommuner gælder fra og med på onsdag og foreløbig til og med den 3. januar. De landsdækkende restriktioner forlænges foreløbig frem til den 28. februar.

Opdatering pr. den 10. december: de særlige restriktioner udvides fra den 11. december 2020 til at omfatte i alt 69 kommuner.

Omfattede kommuner

Gældende fra den 9. december 2020:

Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Faxe, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Køge, Lejre, Lyngby-Tårbæk, Odense, Roskilde, Rudersdal, Rødovre, Slagelse, Solrød, Tårnby, Vallensbæk, Vordingborg og Aarhus.

Gældende fra den 11. december 2020:

  • Region Hovedstaden (Bornholms Kommune undtaget)
  • Hele Region Sjælland
  • Hele Region Midtjylland
  • Vejle, Fredericia og Middelfart kommuner i Region Syddanmark
  • Større danske byer: Odense og Aalborg kommuner

 

 

 

GymDanmark Coronovejledninger

Læs mere