Børne- og ungeidrætten ramt af nye restriktioner - GymDanmark

Børne- og ungeidrætten ramt af nye restriktioner

Nye restriktioner i hovedstadsområdet får konsekvenser for børne- og ungeidrætten.

På grund af et højt smittetryk afskaffer regeringen for 17 kommuners vedkommende den undtagelse fra det generelle forsamlingsforbud, som børne- og ungeidrætten har i resten af landet. Det vil sige, at i de 17 kommuner i hovedstadsområdet bliver børn- og ungeidrætten også underlagt et forsamlingsforbud på 10 og ikke 50 som i resten af landet.

Restriktionerne gælder alle idrætter, herunder gymnastik.

De nye restriktioner gælder fra mandag den 7. december og foreløbig frem til den 2. januar i følgende kommuner: København, Tårnby, Brøndby, Hvidovre, Vallensbæk, Gladsaxe, Rødovre, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Frederiksberg, Ishøj, Gentofte, Ballerup, Høje-Taastrup, Dragør, Glostrup, Albertslund.

Læs mere på dif.dk