GymDanmark har fået ny samarbejdspartner - GymDanmark

GymDanmark har fået ny samarbejdspartner

”Forløbet med at finde GymDanmarks nye beklædningspartner har været en god og grundig proces, hvor alle på markedet har fået lov til at byde ind. Vi har landet en aftale med Chopar, som vi er rigtig glade for, og som er med til at skabe stor værdi for alle i organisationen. Jeg ved, at vi med Chopar har en samarbejdspartner som kan indfri vores behov og ønsker for fremtiden, og som arbejder professionelt og kundeorienteret. Jeg ser frem til samarbejdet og byder Chopar velkommen inden for i GymDanmark.”, fortæller direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut. 

Kontrakten med Chopar er en fire-årig aftale, som blandt andet indeholder landsholdsbeklædning, beklædning af vores forbundsinstruktører, kursister, frivillige til events mm. Derudover åbner GymDanmark en webshop i samarbejde med Chopar, så alle i Gymnastik-Danmark får mulighed for at købe af den specieldesignede GymDanmark kollektion. 

”Det er med stor stolthed og glæde, at vi har indgået denne samarbejdsaftale med GymDanmark. Vi glæder os til et godt og tæt samarbejde, hvor vi får mulighed for at støtte op om Danmarks bedste gymnaster. Det er en fornøjelse at følge den passion, vilje og engagement, som hele organisationen udstråler – gode kerneværdier, som vi også selv efterstræber hver dag”, fortæller direktør i Chopar Tony Halkjær.

Besøg Chopar på deres hjemmeside her eller på Facebook her

Har du spørgsmål til kontrakten, så skriv til Kommunikation og Event manager Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk  

 

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen