Problemer med dankort betaling fra Safari Browser - GymDanmark

Problemer med dankort betaling fra Safari Browser

Den indbyggede Safari Browser i samtlige Apple-produkter give problemer for dankortbetaling på GymDanmarks hjemmeside. Der kommer en fejlmeddelse som fortæller at det har taget for lang tid at gennemføre transaktionen.

Hvis man fra en Mac, Iphone eller Ipad tilmelder til konkurrencer og forsøger at betale med dankort, så bliver betalingen afvist, men tilmeldingen bliver gennemført. Således at man bliver tilmeldt flere gange. Man kan kontrollere deltagere lister for at kontrollere hvor mange gange man er tilmeldt. Ved dobbelt tilmelding skal den ansvarlige sports koordinator kontaktes.

Hvis du oplever disse problemer, anbefales vi at du installerer enten Google Chrome eller Firefox Browser, på din Mac, Iphone eller Ipad.

Vi arbedjer på at løse problemet, men indtil videre bør man ikke benytte Apple produkter til at betale med dankort.