Partnerskabsaftale for Tumbling - GymDanmark

Tumbling Partnerskabsaftale for Tumbling

umbling-partnerskab

Partnerskabsaftale omkring landsholdene i Tumbling skal sikre gode træningsforhold og faciliteter under samlinger,  støtte op om talentarbejdet for gymnasterne.

Partnerskabet omkring Tumbling-landsholdene består af fem efterskoler – og er en 2-årig aftale, som vil være med til at skabe gode muligheder for arbejdet med landsholdene.

Samarbejdsparterne er:

 • Brejninggaard Efterskole

  Mærk suset og sammenholdet. 

  På Brejninggaard står oplevelserne i kø. Her bliver du mødt af engagerede lærere, spændende linjefag og undervisning, der udvikler dig og forbereder dig på fremtiden.

  På vores linjefag får du masser af fordybelse til netop din interesse. Vælg mellem TeamGym, Tumbling, Dans og rytmisk gymnastik, Spring, Værksted og natur, Fodbold, Krea og design eller Musik.

  Læs mere om Brejninggaard Efterskole her

 • Bøvling Efterskole

  BI Ready for Your Moment

  På Bøvling Idrætsefterskole har vi plads til alle. Vi tilbyder fantastiske rammer omkring dig og dine kammerater, hvad enten I prioriterer holdport eller den individuelle udfoldelse.

  Lige fra begyndelsen arbejder vi sammen om at skabe et stærkere sammenhold, og du kan godt regne med at få travlt! Men du kan også godt regne med at få stillet din sult, dit videbegær og din lyst til ved afprøve grænser. Alt sammen indenfor et trygt fællesskab, hvor vi tager hensyn og taler i et sobert sprog til og om hinanden.

  Læs mere om Bøvling Idrætsefterskole her

 • Flemming Efterskole

  Vi tager din fremtid seriøst

  Når du har valgt at gå på Flemming Efterskole, har du truffet et aktivt valg for dig selv, din udvikling og din fremtid. Det er dit sociale liv, dit skoleliv og dit fritidsliv under et tag. På Flemming Efterskole placeres du midt i et stort fællesskab, hvor alles bidrag er af allerstørste betydning.

  Du behøver ikke være en dygtig gymnastik for at være elev hos os. Det vigtigste er, at du har lysten til at udfordre dig selv og har mod på at se, hvad gymnastikken kan give dig, også selvom du ikke har gået til gymnastik før.

  Læs mere om Flemming Efterskole her

 • Vejstrup Efterskole

  Et helt særligt fællesskab på Sydfyn

  Hvis du søger nye udfordringer og ønsker en vild udvikling, så er Vejstrup Efterskole noget for dig.

  Hos os er gymnastikken og fællesskabet samlingspunkterne, og du lærer at sætte mål for dit liv – og nå dem! Vælg mellem linjerne: TeamGym, Fitness, Tumbling, Rytmisk Gymnastik, Spring og Dans.

  Læs mere om Vejstrup Efterskole her

 • Vesterlund Efterskole

  Blod, sved og glædestårer

  Et år på Vesterlund Efterskole er sprængfyldt med oplevelser, udvikling, rejser, nye venner, hygge, fællesskab, faglighed, gymnastik, friluftsliv, musik og tusindvis af andre ting.

  På vores TeamGym og Tumbling linjer vil du blive trænet af nogle af landets dygtigste trænere, som vil udfordre dig uanset hvilket niveau du har. Når du vælger en linje, betyder det, at du sammen med holdet træner to til tre gange om ugen. Ydermere er det altid med samme instruktør, så du kan føle dig tryg og udvikle dine færdigheder. På den måde får du en unik mulighed for at dygtiggøre og fordybe dig i netop din yndlings disciplin.

  Læs mere om Vesterlund Efterskole her

Sommeraktiviteter i 2024 hos Partnerskabet

Se alle sommerens aktiviteter ude hos vores partnere

(Opdateres snarest)

Læs mere

Nyhed fra offentliggørelsen af partnerskabet

Du kan læse hele nyheden fra da partnerskabet blev offentliggjort

Nyhed - klik her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen