DM Ugen 2023 - GymDanmark

Funktionel Fitness DM Ugen 2023

DM-Ugen er en sportslig folkefest, der foregår i dagene 21.-25. juni i Aalborg 2023. Målet er at vise og hylde det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund, hvor man som publikum gratis kan shoppe rundt mellem mere end 35 forskellige idrætter.

I 2023 afvikler GymDanmark sit første Forbundsmesterskab i Funktionel Fitness i hjertet af Aalborg på den populære Honnørkaj. Disciplinen, som er ny i konkurrenceregi i GymDanmark, var sidste år én af de mest populære discipliner for publikum at opleve – og med god grund. Lægger du vejen forbi Honnørkajen fredag, lørdag eller søndag, garanterer vi power, råstyrke og høj intensitet for fuld udblæsning, når der kæmpes om medaljerne i Funktionel Fitness.

Funktionel Fitness Forbundsmesterskab

Under DM-Ugen afholder GymDanmark i samarbejde med RX’d Events for første gang et forbundsmesterskab (uofficielt DM) for team mix (1 mand + 1 kvinde). Derudover afholdes Challenges i øvrige rækker

Funktionel Fitness konkurrencer (Honnørkajen)

 • Fredag d. 23. juni kl. 16.30-21.00
  Masters +35 år team (mænd og mix)
 • Lørdag d. 24. juni kl. 9.00-16.40
  Forbundsmesterskab (RX) for team mix,
  samt Intermidiate teamkonkurrence (mænd og kvinder)
 • Søndag d. 25. juni kl. 9.00-16.40:
  Scaled teamkonkurrence (mænd, kvinder og mix)
 • Læs mere om konkurrencerne her
  • Scaled (let øvede): Den lidt erfarne udøver, som har trænet Funktionel Fitness i mindst et år, men måske ikke har konkurreret før eller kun har lidt konkurrenceerfaring. Kan have udfordringer med en eller flere øvelser.
  • Intermediate (øvede): Den erfarne udøver, som har konkurreret før og fortsat har små mangler, men mestrer de fleste skills og gymnastiske øvelser. Kan være udfordret på enten styrke eller kondition, men ikke begge.
  • RX (ekspert) Forbundsmesterskab: Den erfarne udøver, som har konkurreret mange gange tidligere. Udøveren har få eller ingen mangler, og ønsker at teste sig af på øverste niveau.

Nyheder

Følg med på gymdanmark.dk og på dif.dk hvor mere end 50 akkrediterede journalister holder dig løbende opdateret

Læs mere

For publikum

Læs alt om DM-ugen her og bliv inspireret til publikumsaktiviteter. Oplev fx åbningsceremoni, koncerter, fanzone og prøv-selv-park.

Live blog

Resultater

Læs mere

Streaming

Har du ikke selv mulighed for at være i Aalborg, kan du streame udvalgte konkurrencer, herunder GymDanmarks Forbundsmesterskab i Funktionel Fitness.

Læs mere

Publikumsmekka

Ud over de mere end 200 forskellige mesterskabe, kan publikum se frem til et stemningsfuldt havneområde, koncerter og en stor åbningsceremoni på Aalborg Stadion. Og som noget helt nyt kan DM-ugens besøgende prøve kræfter med en lang række sportsgrene ved et stort kom-og-prøv-område ved havnefronten. Her kan man fx prøve at skyde med bue og pil, sjippe med de seje Rope Skippere fra Gug, spille discgolf eller slå et homerun med et baseball-bat? Området byder også på underholdning, musik, madboder, loungeområder mv.

Nysgerrig på mere – læs det hele her