DM Ugen 2023 - GymDanmark

DM Ugen 2023

DM-Ugen er en sportslig folkefest, der foregår i dagene 19.-25. juni i Aalborg 2023. Målet er at vise og hylde det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund, hvor man som publikum gratis kan shoppe rundt mellem mere end 35 forskellige idrætter.

Oplev fascinerende fitness-konkurrencer på havnefronten med GymDanmark. Her demonstreres høj intensitet, power og råstyrke for fuld udblæsning, når der dystes i Funktionel Fitness.
Udover forbundsmesterskabet (uofficielt DM), hvor man dyster individuelt, bliver der en Challenge med plads til fitnessudøvere på flere niveauer og aldersgrupper. Her konkurreres der i teams af to. Men uanset hvilken konkurrence, der er tale om, gælder det om at finde den atlet, der har de bedste skills inden for blandt andet udholdenhed, styrke, hurtighed, koordination og balance.

 

Kom med som udøver

Hvis din forening ønsker at komme med til DM-ugen så tag fat i os og få en snak om, hvilken konkurrence der passer til jer. Ring på 4344 2200 eller skriv til

Kontakt GymDanmark

Kom med som tilskuer

Læs alt om DM-ugen her og bliv inspireret til hvad du kan glæde dig til at opleve

Læs mere

Tilmeldingen er åben for udøvere!

Vil du deltage individuelt i forbundsmesterskabet (det uofficielle DM) eller en af teamkonkurrencerne i Functional Fitness Challenge, så tilmeld dig nu.

Tilmeld

Tilbageblik

Højdepunkter fra DM-Ugen 2022

Læs mere

Idræt du kan opleve

Få overblik her

Alt om DM-Ugen

Læs mere