Ses vi til DM-Ugen 2023? - GymDanmark

Ses vi til DM-Ugen 2023?

Er du klar til DM-Ugen 2023? I denne uge inviterer DIF og specialforbund til folkefest i Aalborg. Her kåres der over 200 danske mestre i 100 forskellige discipliner. Og GymDanmark er naturligvis med, i år med én af de discipliner der sidste år for alvor blev en publikumsdarling – nemlig Funktionel Fitness. Hvis du vil opleve ‘OL-stemning’, folkefest og idræt på højeste nationale niveau, så er Aalborg byen du vil være i denne uge.

Dem kan du opleve

For første gang i GymDanmark afholder vi Forbundsmesterskab i Funktionel Fitness. I denne uge præsenterer vi nogle af dem, som skal deltage i Forbundsmesterskabet og i Intermediate-rækken i Functional Fitness Challenge:

Tirsdag kan du læse om Jeppe Frausing fra AK Atlas, der stiller op til Forbundsmesterskabet sammen med makkeren Ida Averhoff fra Aarhus. Og de er ikke kommet for at være statister.
Læs artiklen her

Onsdag møder du Pernille Milo og Charlotte Skov Hansen fra foreningen Crossboksen 2650 i Hvidovre, som ser frem til en fantastisk oplevelse på Honnørkajen og vil give alt, hvad der er i tanken for at komme i finalen i Intermediate (øvede).
Læs artiklen her

Lørdag kan du følge med på GymDanmarks sociale medier, hvor vi samler alt det bedste fra Forbundsmesterskabet i Funktionel Fitness.

Resultater

Læs mere

Program og App

Læs mere

Følg DM-Ugen live

Nyheder mm

Læs mere