Ventetid fik Victoria til at blive træner - GymDanmark

Ventetid fik Victoria til at blive træner

14-årige Victoria Else Hillstrøm elsker TeamGym og elsker at være træner. Og en træneruddannelse gør hende bedre, siger hun.

”Det er mega nice at være træner.”

Ordene kommer sammen med et stort smil, og det er helt tydeligt, at 14-årige Victoria brænder for at være træner. Selv på en travl dag, hvor hun er i fuld gang med at tage en træneruddannelse, vil hun hellere end gerne bruge sin pause på at fortælle, hvorfor hun synes, det er så mega nice at være træner.

”Det er fedt at lære fra sig. Det er fedt at inspirere og motivere andre,” siger Victoria Else Hillstrøm, som nu kan kalde sig certificeret GymTræner 1.

Træneruddannelsen skal hun bruge i Farum Gymnastikforening, hvor hun har været hjælpetræner i to år.

”Jeg har virkelig lært meget om udvikling af gymnaster fra barn til ung. Jeg har også fået nye metoder til at variere træningen, fået gode idéer til opvarmningen og nye metoder til at lære fra mig. Jeg har også lært, hvordan jeg skal give feedback til gymnasterne på en konstruktiv måde. Jeg kan 100% bruge alt det, jeg har lært,” siger hun.

Efter mange år som gymnast, var det faktisk lidt af et tilfælde, at Victoria overhovedet blev træner.

”Jeg havde en times ventetid i hallen før min træning, og så blev jeg spurgt om jeg ville være træner,” fortæller Victoria, som har gået til TeamGym i Farum i de sidste tre år.

Gymnastikken blev hun bidt af allerede som 5-årig, hvor hun startede sammen med en veninde i børnehaven, og selv om hun er i gang med sin 10, sæson, er der bestemt ikke tegn på gymnastiktræthed.

”Det gode ved gymnastik er, at du hele tiden kan udvikle dig og øve dig. Der er så meget teknik, man kan nørde i, og det kan jeg virkelig godt lide,” siger den nyudklækkede GymTræner, som alene med sin udstråling helt sikkert kan smitte andre med sin glæde og viden om gymnastik.

Vil du også være GymTræner?

Læs mere om uddannelsen – og find de aktuelle uddannelser i kalenderen

Se aktuelle uddannelser