Kandidater til GymDanmarks bestyrelse - GymDanmark

Kandidater til GymDanmarks bestyrelse

GymDanmarks frivillige bestyrelse består af i alt syv medlemmer som vælges på repræsentant-skabsmødet. I år er tre betyrelsesmedlemmer og næstformandsposten på valg. Ønsker du at blive en del af GymDanmarks bestyrelse, og har du kompetencer inden for politik, strategi, ledelse og økonomi, så læs videre her.

Vi søger personer, der ønsker at indgå i et kreativt og udviklende bestyrelsesarbejde, hvor hver bidrager med sine kompetencer. I en stor og kompleks organisation som GymDanmark er bestyrelsens opgave at varetage den øverste ledelse af forbundet. Vi opfordrer derfor kandidater, der tør være visionære og prioritere, og som har evnen til at kommunikere skarpt, skabe mening og gå forrest i forandring.

Vi lægger vægt på, at forbundets politiske ledelse afspejler både samfundet og vores medlemmers forskelligheder. Derfor opfordrer vi alle med relevante kompetencer at søge indflydelse på GymDanmarks udvikling gennem bestyrelsesarbejdet.

Læs mere om de enkelte positioner her

Følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer genopstiller:

  • Næstformand Lene Christiansen genopstiller for to år
  • Bestyrelsesmedlem Jens Hornemann genopstiller for to år
  • Bestyrelsesmedlem Morten Rasmussen genopstiller for to år
  • Bestyrelsesmedlem Erik Juhl Mogensen genopstiller for to år

Praktik

Ønsker du at opstille til bestyrelsen, skal du sende motiveret kandidatpræsentation og CV  til info@gymdanmark.dk senest den 15. september 2019.

Vil du vide mere så kontakt formand Anders Jacobsen aja@gymdanmark.dk / tlf. 5144 0693, eller direktør Ditte Okholm-Naut don@gymdanmark.dk / tlf. 4076 4047.

Alle øvrige valg til repræsentantskabsmødet

Alle som ønsker at (gen)opstille til aktivitetsudvalg skal SENEST den 15. september skrive til info@gymdanmark.dk og meddele at man opstiller, og samtidig udfylde kandidatpræsentation (download skabelon). Dette gælder både nuværende udvalgsmedlemmer som genopstiller, og nye kandidater som opstiller for første gang.

Mere information om dette, kontakt Anette Jentzsch 2162 6733 eller Janne Jelstad 2992 3694

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen