GymTræner 1 – Specialedel – Trampolin – Modul 1 - GymDanmark

GymTræner 1 – Specialedel – Trampolin – Modul 1

9 okt - 10 okt 2021

Specialedel i trampolin for dig der har gennemført GymTræner 1 – Basis

Arrangør GymTræner 1 - Specialedel
Sted Greve Idræts Center
Adresse Greve Idræts Center, Lillevangsvej 88, 2670 Greve
Tilmeldingsfrist 30. september 2021
Efter­tilmeldings­frist 30. september 2021
Kontakt Pil Christiane Lindekron
Email pcl@gymdanmark.dk
Antal pladser 20
Pris for medlemmer kr. 3.000
Pris for ikke medlemmer kr. 6.000
Eksternt ID 2137008

At være en god træner er noget man skal øve sig på – Det kommer ikke af sig selv. Hvem er DU som træner? Hvilke valg og fravalg gør du dig i træningen?
På GymTræner-uddannelsens niveau 1 sættes der særligt to værdier i centrum: UDVIKLING og FASTHOLDELSE.

Målgruppe

For dig som har gennemført GymTræner 1 – Basis og ønsker at færdiggøre din GymTræner 1 uddannelse med et speciale indenfor (Stor)Trampolin.

Spring der arbejdes med på uddannelsen

Alle grundspring

Forlæns spring

  • Sammenbøjet forlæns salto
  • Hoftebøjet forlæns salto

Baglæns spring

  • Sammenbøjet baglæns salto
  • Sammenbøjet baglæns salto til sidde
  • Hoftebøjet baglæns salto
  • Strakt baglæns salto

GymTræner 1 – Trampolin

GymTræner 1 – Trampolin er én af de fem forskellige specialedele du kan vælge efter GymTræner 1 – Basis

Læs mere

Program for uddannelsen (opd. 6. okt. )

Se det her

GymTræner og Fitness camp – Greve

GymTræner 1 – Specialedel – Trampolin – Modul 1 er en del af GymTræner og Fitness camp – Greve med mere end 15 kurser og uddannelser samlet i samme weekend – kom og nyd fællesskabet, mens du dygtiggør dig som træner

Underviser på uddannelsen er:

Sara Ladegaard (mere info følger)

 

 

 

 

Maila Walmod

Maila Walmod er uddannet BSc i Idræt fra Københavns Universitet, med et særligt fokus på sportspsykologi og coaching. Interessen for mentaltræning udspringer fra hendes egen karriere som landsholdsgymnast i trampolin i mange år. Maila har ud over sin aktive karriere også undervist i mere end 10 år som trampolintræner med et stort ønske om at bruge sine erfaringer til at skabe trivsel, gode oplevelser og langsigtet talentudvikling for børn og unge. Maila er til daglig cheftræner for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening. Her underviser hun fra begynderhold til talenthold, i alle aldersgrupper. Desuden har Maila også uddannet sig til coach på en ICF-certificeret skole, som både bruges i hallen, men også ved siden af trænergerningen, hvor hun arbejder som coach.
For Maila er ”refleksion” kodeordet som underviser både i hallen og som GymTræner-underviser – at man som instruktør er bevidst om valg og fravalg i undervisningen, så kvaliteten øges mest muligt ved at forholde sig til formål og værdigrundlag. Maila har i den daglige træning også fokus på refleksion for de enkelte gymnaster, hvor den individuelles udvikling er i fokus og fremmest blandt andet gennem coachende spørgsmål og facilitering af medansvar for egen udvikling. For Maila er det vigtigt at gymnasterne lærer at hjælpe hinanden, for derigennem at opleve den fede følelse af fællesskab og indre motivation. Uanset alder og ambitionsniveau kan alle have det sjovt med gymnastikken og udvikle sig.