Mini-Junior Teamgym Camp - GymDanmark

Mini-Junior Teamgym Camp

12 sep - 13 sep 2020

Står du som træner med en eller flere dygtige og håbefulde gymnaster, som drømmer om at komme på landsholdet? Og kunne du tænke dig at spare og få gode råd fra de danske landstrænere i TeamGym?
Så er årets TeamGym Camp for mini- og juniorgymnaster helt sikkert noget for dig og dine gymnaster.

Arrangør Teamgym
Sted BGI Akademiet
Adresse BGI Akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld
Tilmeldingsfrist 4. september 2020
Efter­tilmeldings­frist 4. september 2020
Kontakt Ole Holmskov Hansen
Email ohh@gymdanmark.dk
Eksternt ID 909

Målgruppe og formål:
På denne camp inviterer GymDanmark både trænere og deres gymnaster til at lade sig træne og inspirere af de danske landstrænere. Landstrænerne vil komme med gode råd til dig som træner og tage direkte udgangspunkt i arbejdet med dine egne gymnaster. På campen vil landstrænerne stå for at igangsætte aktiviteter inden for spring og rytme, hvor målet er at inspirere klubtrænerne til planlægningen af egen træning og samtidig give gymnasterne en forståelse af, hvad en landstræner lægger vægt på, ved en eventuel udtagelse på et senere tidspunkt. Der vil også blive sat fokus på de forventninger der er til de gymnaster, der senere hen udtages til et landshold.

 

Indhold:
Campen vil indholde følgende moduler

– Minitrampolin – med og uden pegasus
– Banespring – forlæns og baglæns
– Rytmisk opvarmning
– Progression og indlæring af rytmiske momenter
– Rytmiske bevægelsessekvenser
– Oplæg ved landstrænere og GymDanmarks disciplinkaptajn for TeamGym

Ved opstart lørdag og afslutning søndag er gymnasternes forældre også velkomne. Her vil landstrænerne og disciplinkaptajnen for TeamGym, fremlægge selektionsprocedure og selektionskrav ved en landsholdsudtagelse samt fortælle om forventninger til de gymnaster der udtages til et landshold.
Det forventes, at både deltagende klubtrænere og gymnaster er fysisk aktive gennem hele campen. Landstrænerne vil facilitere indholdet, mens klubtrænerne vil bidrage til opvarmning og springmodtagning, medmindre landstrænerne har andet planlagt.

 

Tilmelding:

Ved tilmelding er der egenbetaling på 350kr pr. gymnast. Trænere deltager uden omkostninger, så frem de stiller med minimum 3 gymnaster.

For hver 6. gymnasts der deltager fra et hold forventes det, at der deltager minimum 1 træner fra samme hold.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen