Webinar: Fastholdelse af unge - GymDanmark

Webinar: Fastholdelse af unge

25 feb 2021 kl. 17:00 - 18:00
Arrangør GymDanmark
Sted Online
Tilmeldingsfrist 24. februar 2021
Kontakt Betina Juul Nielsen
Email bjn@gymdanmark.dk

Hvordan fastholder man de unge i foreningen?

Mange foreninger oplever, hvordan de unge forsvinder ud af foreningen. Statistikkerne taler deres eget tydeligt sprog: unge idrætsudøvere ofte falder fra i overgangen fra barndom til ungdomslivet. Det er ærgerligt både for den enkelte, foreningerne, GymDanmark, men også for hele samfundet.

Vi ved alt for lidt om, hvad der inden for sportens verden, gør at mange unge falder fra. Derfor er GymDanmark gået med i en større undersøgelse, som foretages af idrætsforskere på Københavns Universitet, som netop fokuserer på forhold indenfor sportens verden.

Mød idrætsforskerne Peter Elsborg og Glen Nielsen

På dette webinar møder vi Peter Elsborg og Glen Nielsen, der er forskerne bag undersøgelsen. De vil komme ind på undersøgelsen og de resultater, som forskerholdet indtil videre er kommet frem til.

  • Oplægsholdere
    • Glen Nielsen, lektor på Institut for ernæring og idræt på KU og forsker til dagligt i bl.a. børns daglige fysiske aktivitet samt motivation.
    • Peter Elsborg, postdoc på Steno Diabetes Center Copenhagen og forsker til daglig i Børn og unges bevægelsesvaner samt bevægelsesinterventioner i folkeskolen.
  • Link til webinar

Undersøgelsen

Læs om undersøgelsen, som hedder Et godt idrætsmiljø for unge.

Læs mere

Tweens

Bliv inspireret til konkrete indsatser for aldersgruppen 8-12 år.

Læs mere

Anbefalinger fra DIF

Læs DIFs anbefalinger til det gode børne- og ungemiljø i foreningen.

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen