Fysisk træning i TeamGym - Sportsfysiologisk webinar - GymDanmark

Fysisk træning i TeamGym – Sportsfysiologisk webinar

16 dec 2020 kl. 20:00 - 21:00
Arrangør TeamGym
Sted Online
Tilmeldingsfrist 16. december 2020
Kontakt Ole Holmskov
Email ohh@gymdanmark.dk

Fysisk træning og træningsplanlægning.

Søren Smedegaard vil på dette webinar fortælle om generel fysisk træning samt hvilke specifikke knapper man som træner kan dreje på, når det handler om træning af henholdsvis børn og unge, samt talent- og elitegymnaster.

Og så vil Søren komme med bud på, hvordan man kan bygge sit årshjul op, så trænere bedre kan sikre progression i styrke og power via en hensigtsmæssig periodisering af træning.

Keywords på dette webinar bliver

 • aldersrelateret træning
 • styrke
 • power
 • adaptationsmuligheder
 • progression
 • specificitet

Hvis du allerede nu ønsker at blive klogere på disse begreber, kan du dykke ned i inspirationslæsning herunder.

 • Læs mere om Søren Smedegaard her

  Søren Smedegaard er ph.d. og ansat som konstitueret  uddannelses- og forskningsleder på læreruddannelsen ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

  Søren har de seneste 15 år undervist på både Syddansk Universitet og Læreruddannelsen på Fyn i idræt og en række andre fag. Søren har speciale i fysisk træning, præstationsoptimering samt træning og undervisning af børn og unge og har undervist heri på både UCL, SDU og hos DIF og Team Danmark. Søren har undervist på DIFs diplomtræneruddannelse såvel som en række kurser i bl.a. ATK (Aldersrelateret TræningsKoncept) for forskellige idrætsforbund, kommuner og skoler. Søren er forfatter til det seneste kapitel omkring fysiologisk udvikling og fysisk træning i TeamDanmarks ATK 2.0.
  Søren har udviklet og underviser på GymDanmarks træneruddannelse; GymTræner 2 – Basis Træningsplanlægning og fysisk træning.

  Søren har selv dyrket TeamGym og har i en årrække været TeamGym-træner hos Bolbrogymnasterne. Søren er ydermere del af det fysiske vejlederteam omkring både junior og senior TeamGym-landsholdene med henblik på fysisk træning og præstationsoptimering.

   

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen