Camp Sorø - GymDanmark

Camp Sorø

12 jan - 14 jan 2024 kl. 18:00 - 15:00

Kære gymnaster!
Så er vi klar med endnu en camp til jer.
OBS! På denne camp kan man udelukkende tilmelde sig som HEL GRUPPE, og hvis man bruger magnesium/talkum, skal det selv medbringes.

Sted Sorø Gymnastikefterskole
Adresse Topshøjvej 50, 4180 Sorø
Tilmeldingsfrist 7. januar 2024

På Camp Sorø får du mulighed for at komme i dybden med den tekniske del af jeres momenter. Daniel Cook, engelsk teknisk træner, vil være en aktiv del af træningen. Med sine mange år som akrobat og endnu længere tid som træner for nogle af Englands dygtigste gymnaster, har Daniel en masse erfaring og ekspertise han kommer til at bidrage med på campen.

Derudover vil to danske trænere og dommere, Karoline Biehe og Pernille Bossen, hjælpe med at gøre den artistiske del af jeres rutiner bedre. De vil også være behjælpelige med at bedømme jeres rutiner teknisk, med en efterfølgende gennemgang af fradrag og forbedringer.

Der vil på campen blive serveret morgenmad, frokost, eftermiddagsforfriskning, aftensmad samt aftenforfriskning. Fredag d. 12/1 forventes det, at man har spist aftensmad hjemmefra.

Vi forventer, at alle gymnaster samt trænere er klar på at dele viden på kryds og tværs af foreninger og få en hyggelig og lærerig weekend i acroens tegn.

Der bliver sendt program ud 8. januar

Hvis der skulle være spørgsmål, bedes I sende dem til sa@gymdanmark.dk

Pris: 995 kr pr gymnast og 500 kr pr træner.

Obs at man kun kan deltage som hel Gruppe (par eller trio) og at der skal laves en tilmelding på pr. deltager. I tilmeldingen angiver man også hvem man deltager sammen med, så vi har et samlet overblik over hver enkelt person.

 

Tilmelding Gymnaster

Læs mere

Tilmelding Trænere

Læs mere