Nyt værktøj skal hjælpe foreningens trænere til at finde den helt rigtige træneruddannelse - GymDanmark

Nyt værktøj skal hjælpe foreningens trænere til at finde den helt rigtige træneruddannelse

I GymDanmark arbejder vi målrettet med at øge trivsel og motivation for alle udøvere i alle vores foreninger. Vi ved fra forskning at træneruddannelse er nøglen til dette og derfor er træneruddannelse et fokusområde hos os. Men måske er det ikke alle trænere som ved hvilken træneruddannelse der passer præcis til dem, og derfor har vi udviklet en test der matcher træner med uddannelse. Prøv det selv eller send linket til foreningens nuværende og potentielle trænere.

Uanset hvilken alder, erfaring eller ambition den enkelte træner har, er GymDanmarks træneruddannelse det helt rigtige for alle gymnastiktrænere. Men med mange muligheder kan det nogle gange være svært at få øje på den helt rigtige uddannelse som passer til den enkelte. Alder, kompetencer og ambitioner er også parametre der afgør hvilken træneruddannelse man skal vælge.

GymDanmark har nu et værktøj hvor man ved at svare på fem enkelte spørgsmål bliver guidet frem det den uddannelse vi anbefaler.

Tag testen her og få svar med det samme

Medlemsundersøgelser

Hvad tænker jeres medlemmer om jeres forening? Ved I nok om på hvilke områder I lykkes og hvor I måske kan gøre det bedre for medlemmerne? Få adgang til et anerkendt og gennemprøvet analyseværktøj som kan skærpe foreningens potentiale.

Læs mere

Trænerløftet

Bliv klogere på hvordan du er som træner og skab perspektiv for din fremtidige trænerrolle. Tag (gratis) e-læringsmodul på 20 minutter og bliv en bedre træner allerede idag.

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen