Tumbling søger assisterende juniorlandstræner - GymDanmark

Tumbling søger assisterende juniorlandstræner

GymDanmark søger en assisterende Tumbling juniorlandstræner. Arbejdet som assisterende landstræner vil være fokuseret på de kommende landsholdsaktiviteter for juniorlandsholdet i 2023, herunder med særligt fokus på udtagelse, træningssamlinger og internationale mesterskaber.

Som en del af trænerteamet er du med til at udvikle og styrke Tumbling i Danmark.

Som assisterende træner skal du samarbejde med juniorlandstræneren og den ansvarlige seniorlandstræner omkring udtagelse af juniorgymnasterne og planlægning og gennemførelse af træningssamlingerne. Desuden vil jobbet medføre rejseaktivitet til Birmingham i forbindelse med juniorlandsholdets deltagelse ved WAGC og Junior VM.

Udover at hjælpe med planlægning af samlinger og rejseaktivitet, vil du også få opgaver med forældrekontakt, kommunikation til foreningerne hvor gymnasterne kommer fra og hjælpe GymDanmark med relevante opslag på sociale medier.

 • Stillingen som assisterende juniorlandstræner er en tidsbegrænset stilling, som løber fra slut april 2023 til og med 31. december 2023.
 • Stillingen er et lønnet (fritids)job og kan ikke betragtes eller erstattes af et primært arbejde.

Det afgørende er, at du har lyst og tid til at være assisterende landstræner med den rolle og de opgaver, dette medfører.

Vi forventer af dig:

 • At du virker som ambassadør for GymDanmark og dansk gymnastik generelt.
 • Du har kendskab til GymDanmarks værdier for talent- og elitearbejde, GymDanmarks Etiske Kodeks, Adfærdskodeks for GymDanmarks landsholds samt Team Danmarks og DIF’s Etiske Kodeks for dansk konkurrenceidræt, og at du praktiserer disse i dit daglige virke som træner og fremadrettet på landsholdet.
 • Du formår at arbejde selvstændigt såvel som at indgå i et topseriøst trænerteam, der sætter fælles kurs for udviklingen og træningen af juniorlandsholdet, herunder at indgå i samarbejdet med sundhedsteamet.
 • Du har længere forudgående kendskab og erfaring som træner og har deltaget som træner på højeste nationale junior- og/eller seniorniveau.
 • Du har kendskab til de danske landshold og har med fordel tidligere deltaget som gymnast og/eller træner i internationale sammenhænge.
 • Du har indgående kendskab til nationale og internationale konkurrencereglementer.
 • Du er bevidst om en tydelig adskillelse af funktionen og rollen som henholdsvis foreningstræner og landstræner.
 • Du er struktureret og dygtig kommunikativt i det kommende samarbejde med partnerskabet i Tumbling, landsholdsgymnasternes lokale foreningstrænere og forældre til landsholdsgymnasterne.
 • Du er udadvendt, imødekommende og besidder en høj grad af integritet.
 • Du er samarbejdsvillig og loyal overfor GymDanmark og er indforstået med den rolle og de opgaver som udstedes til landstrænerne af forbundet.

Om ansættelsen

Send din motiverede ansøgning og relevant CV for din trænergerning, som en samlet pdf-fil til Landsholdschef Helge Fisker på hfi@gymdanmark.dk.
Frist for ansøgningen er søndag d. 16. april 2023, med samtaler afholdt umiddelbart efter i uge 16.
Tiltrædelse af jobbet sker efterfølgende og med ansættelsesstart ved WAGC- og VM-udtagelsen d. 29. april 2023.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos GymDanmarks landsholdschef Helge Fisker på hfi@gymDanmark.dk eller 60952819 samt juniorlandstræner Bjørk Gotthardsen på bjrkgott@gmail.com eller 40965660.

GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.

GymDanmarks Talent- og Elitestrategi

Læs GymDanmarks Talent- og Elitestrategi her

Læs mere

GymDanmarks Etiske Kodeks

Læs GymDanmarks Etiske Kodeks her

Læs mere

Adfærdskodeks for GymDanmarks landsholds

Læs Adfærdskodeks her

Læs mere

Team Danmarks og DIF’s Etiske Kodeks for dansk konkurrence- idræt

Læs Team Danmarks og DIF’s Etiske Kodeks her

Læs mere
umbling-partnerskab

Partnerskabsaftale for Tumbling

Læs mere om efterskolerne der støtter op omkring de danske landshold

Læs mere