Hjælp os med at forme fremtidens trænere - GymDanmark

Hjælp os med at forme fremtidens trænere

Vil du sparre med GymDanmark om træneruddannelse? Så deltag i et online sparringsmøde onsdag d. 8/2-2023 og hjælp os med at blive klogere på foreningernes erfaringer med trænere og træneruddannelse. Måske vil du endda være med i det nye Advisory Board?

Vi har brug for din hjælp! GymDanmark arbejder i øjeblikket på at omforme vores mest populære træneruddannelse, GymTræner 1, og i den forbindelse vil vi gerne have input fra vores foreninger. Mødet er nemlig for alle, der er interesserede i uddannelse af nye trænere.

Som tak for input kvitterer vi med at give adgang til noget af vores nyeste, ikke-offentliggjorte materiale om ”God træneradfærd”. Derudover får du et unikt indblik i GymDanmarks tanker og planer for fremtidens træneruddannelse. Hvis du synes, det er spændende, har du måske lyst til at blive en del af vores nye Advisory Board og sparre med os om uddannelse i fremtiden?

Fokus på trivsel

I de seneste år har der været større og større fokus på trivsel og mental sundhed i idrætsverdenen. I GymDanmark skal det også være en naturlig del af træneruddannelsen, for vi ønsker, at fremtidens trænere har en adfærd, der understøtter udøvernes motivation og er med til at skabe gode og sunde træningsmiljøer. Vi arbejder for, at flere uddanner sig, og vi tager ansvar for trivsel.

Dine input

På sparringsmødet onsdag d. 8/2 løfter uddannelsesansvarlig Pil Christiane Lindekron sløret for, hvordan vi ser på træneruddannelse og tankerne bag den nye GymTræner 1-uddannelse, men for at komme hele vejen rundt, har hun brug for jeres input. Vi skal blandt andet drøfte, hvilken opgave nye trænere står over for, og hvordan vi bedst klæder dem på.

Hvis du synes, det lyder interessant, så skynd dig at tilmelde dig mødet. Der er nemlig kun plads til 20 deltagere.

Skal du være med?

Læs mere og tilmeld dig