Velkommen til nye ansigter på Forbundskontoret - GymDanmark

Velkommen til nye ansigter på Forbundskontoret

I GymDanmark arbejder vi konstant på at udvikle tilbud og services til danske gymnastik- og fitnessforeninger. Forbundskontorets ansatte medvirker i samarbejde med frivillige og foreninger til drift af denne udvikling. I august har vi sagt velkommen til nye ansigter på Forbundskontoret:

Trine Merete Hagemann, Chef for digitaludvikling og fitness, med funktion af vicedirektør.

Til at understøtte den fortsatte strategiske udvikling af GymDanmark, har forbundet ansat Trine Merete Hagemann. som ledende medarbejder ind i strategiske digitale transformationsindsatser i bl.a. IBM, Vestas, DGI og LEGO, og med en fortid som visionsleder for Bevæg Dig For Livet – Fitness, er Trine godt klædt på til jobbet i GymDanmark.

Om jobbet i GymDanmark siger Trine: “Jeg glæder mig til for alvor at være med til at sætte strøm til digitaliseringen af GymDanmark, ligesom jeg ser frem til at styrke GymDanmarks fitnessmuskel og i det hele taget bidrage til den videre forretningsudvikling af GymDanmark som forbund”.

Privat er Trine stærkt forankret i foreningslivet med meritter som frivillig, holdinstruktør, formand, bestyrelses- og udvalgsmedlem og forældre- hjælper. De senere år også som underviser i yoga og outdoor, sideløbende med en bestyrelsespost i den lokale fitnessforening, som er blandt de største i Danmark.

Mie Hytteballe Kristensen, Disciplinkaptajn for opvisningsgymnastik

Med målet om at udbrede og udvikle opvisningsgymnastikken i GymDanmark, herunder at medvirke til at gymnaster og trænere får gode oplevelser gennem events, opvisninger og stævner både nationalt og internationalt, siger vi  velkommen til Mie Hytteballe Kristensen som nyansat Disciplinkaptajn på Forbundskontoret i GymDanmark

Om jobbet i GymDanmark siger en forventningsfuld og glad Mie: “Jeg glæder mig super meget til at være med til at udvikle opvisningsgymnastikken i GymDanmark. Jeg har selv mange års erfaring med at dyrke opvisningsgymnastik og være frivillig i foreningslivet. Jeg brænder for at understøtte og udvikle gymnastikforeningerne og herigennem arbejde for at fastholde flere børn og unge i gymnastikken. Opvisningsgymnastikken i Danmark kan noget særligt og udspringer i mange forskellige former – og det potentiale vil jeg være nysgerrig på at udfolde i samarbejde med foreningerne, Komitéen for Opvisningsgymnastik og alle de frivillige ildsjæle”.

Thomas Frøsig Larsen, Uddannelseskonsulent Bevæg dig for Livet Fitness (barselsvikar)

Bevæg dig for livet – Fitness er den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark som arbejder med at gøre endnu flere danskere fitnessaktive i foreninger. Men stærke fitnessforeninger kræver dygtige trænere. Til at forestå denne udviklingen arbejder uddannelseskonsulenterne med udvikling af uddannelser. Vores faste uddannelseskonsulent er pt på barsel og til at varetage området i denne periode har vi ansat Thoma Frøsig Larsen.

Om jobbet siger Thomas: ”Jeg har i de sidste 15 år været instruktør og underviser i alverdens idrætsgrene, men især indenfor fitnessbranchen. Jeg har både stået på gulvet som instruktør, men også været med til at uddanne en masse kompetente instruktører. Derfor ser jeg jobbet som uddannelseskonsulent, som en helt fantastisk mulighed for at præge den undervisning, som alle vores mange medlemmer ude i foreningerne kommer til at møde. Jeg går med stor ydmyghed ind i jobbet og kan ikke vente med at fortsætte det gode arbejde med at kvalitetssikre vores uddannelser i fitness, og ikke mindst møde de mange dygtige landsundervisere vi har ansat rundt omkring i landet”.

 

Hvem er Forbundskontoret og hvad kan vi hjælpe med

 • Elisabeth Reumert, Disciplinkaptajn Rope Skipping & Sports Acrobatik
 • Jonas Skafte, Disciplinkaptajn Funktionel Fitness
 • Louise Tarp Jørgensen, Disciplinkaptajn Rytmisk Gymnastik
 • Michele Blomsterberg Hansen, Disciplinkaptajn Idrætsgymnastik
 • Mie Hytteballe Kristensen, Disciplinkaptajn Opvisningsgymnastik
 • Ole Holmskov Hansen, Disciplinkaptajn TeamGym
 • Karina Lykke Nielsen, Sportskoordinator
 • Pil Christiane Lindekron. Uddannelsesansvarlig
 • Anita Lynge Bentved, Kursussekretær
 • Kathrine Labæk, Administrativ kursus- uddannelses- og camp ansvarlig
 • Sanne Honoré, Fitnesskoordinator
 • Julie Lyngvold Rubiano, Kommunikationskonsulent, Bevæg dig for livet Fitness
 • Charlotte Agergaard, Fitnesskonsulent, Bevæg dig for livet Fitness
 • Natacha Maria Hilkøb, Uddannelseskonsulent, Bevæg dig for livet Fitness (barsel)
 • Thomas Frøsig Larsen, Uddannelseskonsulent Bevæg dig for livet Fitness (barselsvikar)
 • Maria Stjerne Hansen, Regnskabsassistent
 • Katja Karlsen, Kommunikations- og markedsføringskonsulent
 • Anette Jentzsch, Kommunikationsansvarlig
 • Carsten Nyborg Andersen, IT-konsulent
 • Espen Larsen, Landsholdskoordinator
 • Helge Fisker, Landsholds- & Udviklingschef
 • Henrik Kyhl Pedersen, Daglig leder Bevæg dig for livet Fitness
 • Anne Nørkjær Werner, Administrationschef
 • Trine Merete Hagemann. Chef for digital udvikling og fitness, med funktion af vicedirektør
 • Ditte Okholm-Naut, Direktør

Find kontakt oplysninger på alle medarbejdere her

Træneruddannelse i GymDanmark

Læs mere

TrænerCamps

Styrk foreningen og boost sammenholdet ved at uddanne trænere og være sammen om faglig udvikling, netværk og fællesskab på GymDanmarks TrænerCamps.

Læs mere

Fitness kurser

Læs mere
Mie Hytteballe Kristensen, disciplinkaptajn opvisningsgymnastik
Trine Merete Hagemann, Chef for digitaludvikling og fitness, med funktion af vicedirektør.
Thomas Frøsig Larsen, Uddannelseskonsulent Bevæg dig for Livet Fitness (barselsvikar)