Kom godt i gang igen - GymDanmark

Kom godt i gang igen

Foråret og genåbning er på vej, og for mange gymnastik- og fitnessforeninger betyder det også at foreningens aktiviteter skal støves af og genstartes. Vi har samlet en række nyttige råd, tips og genveje til at komme godt i gang, uanset om foreningen har ligget helt stille, eller har været i gang et stykke tid.

Find blandt andet inspiration til:

  • Bestyrelsen
    Hvordan får I skabt overblik over foreningens aktiviteter og hvordan kommunikerer I med medlemmerne netop nu. Brug alle jeres kanaler og fortæl jeres medlemmer de er savnet.
  • Træningsinspiration
    Uanset om alle aktiviteter har været lukket helt ned, eller om I så småt er begyndt at træne udendørs, så er der masser af træningsinspiration at hente her. Vi har idéer til alle foreninger.
  • Sæsonafslutning
    Hvad er tilladt og hvad kan I gøre for at afslutte en meget anderledes sæson på en god måde. Måske kan I allerede nu løfte sløret for (nye) aktiviteter efter sommerferien og give medlemmer og trænere noget at se frem til igen.

Webinar om genåbning

Deltag også i vores webinar den 19. april kl. 17-18 om genåbningen, og tag gerne hele bestyrelsen og trænere med.

På webinaret får I blandt andet svar på hvad som er muligt inden for de gældende retningslinjer, hvordan I får samlet op på trænere og medlemmer og hvad I med fordel kan gøre netop nu, i forhold til den nye sæson på den anden side af sommerferien.

GRATIS tilmelding her

GymDanmark Corona retningslinjer

Gymnastik og Fitness

Læs mere

DIF Corona retningslinjer

Idrætten generelt

Læs mere

Udendørs træning

Tips og idéer

Læs mere