Brænder du for at motivere nye trænere til at dygtiggøre sig, så er det dig vi mangler - GymDanmark

Brænder du for at motivere nye trænere til at dygtiggøre sig, så er det dig vi mangler

GymDanmark uddanner årligt op mod 600 gymnastiktrænere på alle niveauer. Vi har brug for flere dygtige underviser for at sikre udviklingen af dansk gymnastik.
Vi søger dig med solid undervisningserfaring og lyst til at undervise på træneruddannelsen.

Uddannelsen er bygget op i flere niveauer, hvor alle niveauer startes med et obligatorisk basismodul, hvorefter der er mulighed for specialisering i flere grene af gymnastikken. Basismodulerne indeholder mange forskellige emner f.eks. grundtræning, pædagogik, aldersrelateret træning og træningsplanlægning.
Fælles for alle træneruddannelser arbejder vi med refleksion som ramme for trænergerningen og det er derfor vigtigt, at du kan facilitere denne arbejdsform i din undervisning.

Lige nu søger vi undervisere til GymTræner 1 – Basis

På GymTræner 1 – Basis, lægges et fundament for basiskundskaber for alle nye trænere. Der er fokus på at udvikle og fastholde gymnaster med en enkelte træning som omdrejningspunkt.  Teorien tager afsæt i aldersrelateret træning for børn inden puberteten.

 

GymTræner 1 - Basis

Grunduddannelsen for alle nye trænere

Læs mere

GymDanmarks træneruddannelsesstruktur

Læs mere

Du har:

 • En bred erfaring som underviser på kurser eller uddannelser – anbefalinger vægtes højt
 • Min. 5 års erfaring som instruktør, gerne for børn og unge. Du skal kunne relatere bredt til gymnastikkens mange grene i din undervisning.
 • Gerne en idrætsrelevant uddannelse (f.eks. linjefag idræt, bachelor/kandidat idræt, diplomtræner, fysioterapeut eller lign.) eller er under uddannelse.
 • Lyst til at arbejde udviklingsorienteret og vil være med at skabe den bedste træneruddannelse for vores foreninger.

GymTræner 1 – Basis bliver udbudt 8-10 gange årligt over hele landet (primært i perioden juni-okt). Uddannelsen stækker sig typisk over en lørdag-søndag. Undervisningen vil ofte foregå i lokalforeninger eller på efterskoler. GymDanmark søger 2-3 dygtige undervisere fordelt over hele Danmark til at supplere vores allerede ca. 15 undervisere der varetager denne undervisning.

Som GymDanmark-instruktør bliver du ansat som timelønnet til undervisning på enkeltstående uddannelser.

 • Det får du som GymDanmark underviser:
  • Mulighed for at blive en del af GymDanmark, som er et forbund i rivende udvikling.
  • Oplæring i virket som GymDanmark-instruktør.
  • Gennemarbejdet uddannelsesmateriale med lærervejledning og slides.
  • Mulighed for at være en del af en inspirerende underviserstab med årlig GymDanmark-instruktørsamlinger og netværks med fokus på at udvikle dig som underviser.
  • En timeløn på kr. 350,00 pr. gennemført kursustime + feriegodtgørelse (12,5 %) + befordringsgodtgørelse efter GymDanmarks gældende takst.
  • Branding af dig og din faglighed via underviserprofiler
  • Tøj pakke bestående af træningsjakke og T-shirt fra Chopar
 • Det forventer vi af vores GymDanmark undervisere:

  Som GymDanmark-instruktør repræsenterer du GymDanmark. Vi lægger vægt på engagement, faglighed og professionalisme. Derfor forventer vi, at du møder velforberedt og til tiden, når du skal afholde uddannelser.

  Du er naturligvis loyal overfor vores uddannelse, og GymDanmarks aktiviteter generelt, og sikrer, at alle deltagere får det optimale ud af uddannelsen. Du er GymDanmark ambassadør, og vi forventer, at du fremstår positiv og engageret.

 • Mere om GymDanmark

  GymDanmark er et af Danmarks ældste og største idrætsforbund. GymDanmarks administration har forbundskontor i Idrættens Hus i Brøndby. Vi har fredagsbar og fællesmotion for dem, der har lyst. Idrættens Hus byder desuden på fælles kantineordning og diverse motionsfaciliteter.

  Forbundskontoret servicerer vores 200.000 medlemmer, 10.000 licenshavere, 450 foreninger, otte disciplinudvalg med 100 frivillige, adskillige undersektioner, samt forbundsbestyrelsen.

  GymDanmark ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at gymnastik er for alle, er også afspejlet i vores rekrutteringsproces.

Sådan søger du stillingen - FRIST 2. maj

For at komme i betragtning skal du kunne deltage i vores oplæringsforløb, som består af én online instruktørsamling (26. maj kl. 18.30) samt følordning på din første uddannelse (14.-15. aug. på Sjælland). Der ydes ikke kørselsgodtgørelse eller timeløn for denne oplæring.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Pil Christiane Lindekron, pcl@gymdanmark.dk , 43262621.

Ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger sendes pr. mail til pcl@gymdanmark.dk, Ansøgningerne vurderes løbende. Sidste frist 2. maj 2021. Angiv gerne hvornår i dagtimerne i uge 19 du har tid til en online snak, hvis det er dig vi vælger at invitere indenfor.

Hvorfor er du GymDanmark instruktør?

 • Jeg vil gerne være involveret i udvikling af gymnastikken ved at uddanne nye instruktører, som kan hæve træningsniveauet. Er interesseret i GymDanmark som organisation og øger mit kendskab ved at være forbundsinstruktør. Bliver selv en bedre instruktør ved at undervise i det, og får inspiration af at møde deltagere og andre medinstruktører.
 • Jeg vil gerne give min glæde ved gymnastikken videre
 • Det er et enormt fleksibelt, sjovt, givende, alsidigt og velbetalt job ved siden af studiet.

Udtalelser fra GymDanmark Instruktører ved instruktørsamlingen 4. januar 2020

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen