Inspiration til TeamGym træning for begyndere - GymDanmark

Inspiration til TeamGym træning for begyndere

Vi ved godt, at vi ikke kan træne alt det, vi gerne vil lige nu. I stedet for træning bliver der til gengæld tid til at hente inspiration, forberede sig og planlægge, hvordan vi kommer stærkt igen, når træning igen bliver muligt.

Og netop nu lander en hel pakke fyldt med inspiration til, hvordan man træner TeamGym for begyndere.

TeamGym kan trænes af alle, der har lyst til at arbejde med rytmiske koreografier, spring på måtte og i trampet.

Man behøver ikke deltage i konkurrence for at træne TeamGym.

Inspirationspakken i TeamGym er målrettet nye trænere på TeamGym hold og trænere på almindelig springhold, der vil i gang med at træne begyndere i springgymnastik på TeamGym-måden.

Der er fokus på træning, ikke konkurrencedeltagelse og reglementer. Målet er en god og progressiv træning, hvor dine gymnaster udvikler sig gradvist og lærer momenter og spring.

Øvelserne i pakken er målrettet begyndere fra 6 år og op.  Indholdet spænder fra helt grundlæggende forøvelser til øvelser (spring) og rytmeserier, man som hold evt. kan stille op med til en TeamGym konkurrence i Aspirantrækken. Alle øvelser er grundigt beskrevet og illustreret med små videoer.

I vælger selv, hvilke elementer I vil bruge fra pakken. Lektionsplanen gør det lige til at gå til for dig, men du kan også vælge selv at sammensætte din træning med øvelser fra øvelsesbanken. Har du brug for at få besøg af en erfaren TeamGym træner, der kan give dig sparring på din undervisning, så er det også en mulighed. Vælg mellem:

TeamGym pakken

Fyldt med alt, hvad I skal bruge for at komme i gang.

Læs mere

Øvelsesbanken

Hent øvelser til TeamGym træningen for begyndere.

Find øvelser her