Praktikanter på spil - GymDanmark

Praktikanter på spil

Vi hedder Alexander Østergaard og Louise Pedersen Mose, og vi er i projektorienteret forløb i GymDanmark i forbindelse med vores uddannelse – Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Vores projektforløb strækker sig over en periode på syv uger, hvor vi undersøger implementering og markedsføring af GymTræner 1 – Basis uddannelsen (Træneruddannelsen).

 

Jeg valgte at søge til GymDanmark, fordi jeg brænder for at udbrede og innovere gymnastikken i Danmark. Det har været spændende at indgå på en arbejdsplads, som arbejder med at udvikle og forbedre tiltag, så gymnastikken skaber værdi. Jeg har fået en god forståelse for, hvad det vil sige at arbejde med frivillige foreninger samt en dybdegående forståelse for forbundet. GymDanmark er en arbejdsplads, hvor der er plads til udviklende-, kreative- og krøllede ideer, hvilket jeg sætter stor pris på. Derudover er der højt til loftet på kontoret, hvor praktikanter har mulighed for at deltage i møder og andre arrangementer. – Louise Pedersen Mose

Jeg forventede inden min praktikperiode i GymDanmark at blive udfordret på min forforståelse af en idrætsfaglig arbejdsplads, og jeg kunne få lov til at få en forsmag på hvad der venter efter universitetet. Jeg blev på ingen måde skuffet, da jeg oplevede GymDanmark som en arbejdsplads, der tillod mig at udforske egne evner og kompetencer i den virkelige verden, på lige fod med resten af GymDanmarks ansatte. Jeg er igennem mit praktikforløb blevet mere klar på mine kompetencer på arbejdsmarkedet og hvilken retning jeg gerne vil efter endt studie. – Alexander Østergaard Nielsen

GymDanmark har løbende praktikanter tilknyttet fra enten idræt-eller kommunikationsuddannelserne.

Vi er altid glade for at kunne have praktikanter til at være en del af vores hverdag. De kommer altid med en nysgerrighed og andre vinkler på opgaverne, som er til gavn for vores arbejde. Vi gør os altid umage for at de bliver en integreret del af forbundskontoret i den periode de er her. Efter deres praktikophold oplever vi ofte, at praktikanterne har fået lyst til at bidrage som f.eks. forbundsinstruktør eller frivillig i GymDanmark. Det ser vi som et positivt tegn på, at de har fået noget med sig de har lyst til at bygge videre på, fortæller udviklingskonsulent Pil Christiane Lindekron.

Praktikant ophold hos GymDanmark

Læs mere

GymTræner 1 - Basis

… er første step i træneruddannelsen for nye trænere

Læs mere